De sărbători, surprinde-i pe cei dragi cu noul Christmas Bucket de la KFC

0
1289

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, KFC introduce în meniul din restaurante un nou produs în ediție limitată – “Christmas Bucket”, alcătuit din cele mai apreciate produse din meniu, devenind astfel alegerea perfectă pentru sărbătorile petrecute în familie. Noul produs conţine șase Hot Wings, patru Crispy Strips, două bucăţi de pui Kentucky, două porţii Dipping Fries şi două băuturi răcoritoare.

În oferta de sărbători revine și Bucket for One, care este de acum disponibil în toate restaurantele KFC din țară. Bucketul pentru o persoană de la KFC este o combinație de patru Hot Wings, trei Crispy Strips, cartofi prăjiţi şi o băutură răcoritoare.

,,Crăciunul este o sărbătoare a familiei, marcată de obiceiuri precum împodobitul bradului, darurile Moşului, colindele şi mesele bogate. În apropierea sărbătorilor observăm cum toată familia devine agitată: mama se preocupă de pregătirea mesei, tata este tot timpul plecat, încercând să găsească bradul perfect. Astfel, anul acesta ne-am gândit să oferim o mână de ajutor fanilor KFC pentru a readuce liniştea în familia lor, putând să se bucure de o masă relaxată cu cele mai apreciate produse, potrivite pentru toți membrii familiei, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Campania de promovare a produsului în ediție limitată beneficiază de trei spoturi TV, ce ilustrează eforturile depuse de membrii familiei pentru pregătirea sărbătorilor perfecte. KFC invită astfel consumatorii să se bucure de zile relaxante cu noul Christmas Bucket. Special pentru această campanie, KFC va lansa în luna decembrie o nouă surpriză pentru fanii brandului – o platformă online în care vor putea compune propriul colind de sărbători pentru cei dragi, platformă din care nu vor lipsi premii și vouchere pentru produse KFC.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România, canalul de Youtube al brandului și site-ul www.kfc.ro.

*****

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 62 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Raluca Stoica

Senior Media Associate, Golin București

Email: [email protected]

Telefon: 0742 100 625

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here