De ce să speli cu abur sau LG Steam, noua tehnologie care înlătură alergenii în proporție de 99.9%

0
4409

 În acest an, producătorul de aparate electronice și electrocasnice LG a lansat o nouă gamă de mașini de spălat echipate cu o funcție suplimentară de spălare cu abur numită LG Steam.

Datorită tehnologiei Steam, aburul pătrunde în profunzime în țesături și elimină atât bacteriile, cât și alergenii. Astfel, are loc o mai bună igienizare a hainelor, lucru foarte benefic, conform medicilor dermatologi pentru protejarea sănătății copiilor mici cu un sistem imunitar încă în dezvoltare, dar și pentru copii și persoanele cu alergii, probleme respiratorii și chiar dermatologice cum ar fi dermatita atopică, o afecțiune din ce în ce mai întâlnită. Dat fiind că moleculele de aburi sunt mai mici și mai fierbinți decât cele de apă, acestea reușesc să pătrundă în spațiul dintre fibre pentru a elimina bacteriile, murdăria, resturile de detergenți și pentru a împrospăta hainele.

Totodată, noile mașini de spălat LG sunt echipate cu funcția ”Allergy care”, care facilitează înlăturarea alergenilor în proporție de 99.9%. Ulterior, alergenii dizolvați sunt eliminați în timpul programelor de clătire și centrifugare.

British Allergy Foundation a supus testelor noile mașini de spălat LG Steam și a demonstrat că acestea reduc un nivel ridicat de alergeni din haine.

În plus, mașinile de spălat LG înglobează o funcție specială pentru spălarea hainelor de bebeluși numită „Baby Steam Care”, care poate fi selectată și adăugată ușor unui program normal de spălare. Printre funcțiile suplimentare cu care vin echipate anumite modele se mai numără Steam Refresh, care are rolul de a reduce cutele în mai puțin de 20 de minute și Steam Softener, care păstrează țesăturile moi fără a mai fi nevoie de folosirea balsamului de rufe.

Datorită motorului Direct Drive care beneficiază de 10 ani de garanție și a funcțiilor Smart, respectiv SmartThinq, o mașină de spălat LG Steam este mai durabilă și mai performantă și se poate controla cu ușurință de la distanță prin intermediul telefonului mobil.

Pentru a pune accentul pe contribuția pe care sterilizarea cu abur a hainelor și materialelor textile o poate avea pentru prevenirea și mai ales tratarea afecțiunilor dermatologice și alergiilor, până la finalul lunii august LG România oferă gratuit o stație de călcat cu aburi TEFAL la achiziția unui model de mașină de spălat LG cu tehnologia Steam, prin rețeaua partenerilor și distribuitorilor.

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KoreaStock Exchange: 066570.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 75,000 de angajaţi în cele 118 birouri din întreaga lume. Cu vânzări globale de 47.9 miliarde USD în 2016, LG este o companie alcătuită din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution şi Vehicle Components. LG Electronics este unul dintre cei mai mari producători de televizoare, dispozitive mobile, aparate de aer condiţionat, maşini de spălat și frigidere de pe piaţa mondială. LG este Partenerul Anului ENERGY STAR® în 2016. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.LGnewsroom.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here