De ce sa folosesti descarcatoare pentru supratensiune?

0
1201

Ce sunt descarcatoarele pentru supratensiune?

Ce sunt descarcatoarele pentru supratensiune?

In linii mari putem considera ca descarcatoarele pentru varfuri si supratensiune sunt la fel ca asigurarea pentru casa. Este esential ca ea sa existe pentru ca nu stii niciodata cand vei avea nevoie de protectie. Ce se poate intampla daca instalatia ta electrica nu este prevazuta cu descarcatoare de supratensiune? In acest caz putem vorbi de daune majore, distrugere pentru toate tipurile de echipamente electronice si electrice.

Ce ar trebui sa stii despre descarcatorele pentru supratensiune:

1. Un prelungitor cu prize si protectie nu este la fel ca un descarcator pentru suprateniune. 2. Nu toate descarcatoarele sunt construite la fel desi ca design sunt identice. 3. Un descarcator nu are durata de viata nelimitata dar in cazul unui incident va oferi protectia optima pentru care este destinat. 4. Nu uita ca supratensiunile si varfurile de tensiune pot traversa orice tip de cablu electric. 5. Daca ai montat un sistem paratrasnet nu ignora protectia instalatiei electrice cu descarcatoare pentru supratensiune.

http://www.paratrasnet-cpt.ro/produse/c4/supratensiune/

Despre CPT PROTECTION

CPT PROTECTION SRL este furnizor pentru solutii complete impotriva trasnetului si a supratensiunilor atmosferice. Punem experienta noastra la dispozitia dumneavoastra in materie de productie si de comercializare a solutiilor de protectie pentru instalatii de impamantare si paratrasnet: instalatii de legare la priza de impamantare, conductoare pentru instalatii paratrasnet, paratrasnete PDA AIDITEC SYSTEMS si tije de captare, echipotentializare, trese metalice, puncte de legare si conexiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here