De ce nu iau femeile micul dejun

0
928

Femeile preferă să-şi aranjeze părul la primele ore ale dimineţii decât să mănânce micul dejun, susţin oamenii de ştiinţă.

În urma studiului, ei au ajuns la concluzia că femeilor le ia mai mult timp să se aranjeze dimineaţa înainte să iasă din casă, de aceea omit de multe ori să mănânce la micul dejun.

Mai mult, cercetarea a arătat că una din şase femei nu mănâncă dimineaţa pentru a încerca să slăbească.

La studiul, realizat pentru a marca Săptămâna Micului Dejun Farmhouse (26 ianuarie – 1 februarie), au participat online aproximativ 2.000 de persoane.

Rezultatele obţinute au arătat că 57% dintre participante nu mâncau micul dejun deoarece nu le era foame, în timp ce 29% dintre ele erau preocupate cu aranjarea părului şi a machiajul. În schimb, bărbaţii care au participa la studiu au fost mult mai preocupaţi de prima masă din zi

,,Dimineţile sunt agitate şi tuturor ne place să arătam bine, numai că ideea de a nu mânca la micul dejun pentru a slăbi este o falsă economie. Este absolut normal ca pofta de mâncare să nu apară imediat după trezire, dar un mic dejun uşor este important să se consume la ceva timp după”, a afirmat Azmina Govindji, nutriţionist.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here