De ce locuitorii capitalei apeleaza la servicii funerare

0
1633

Decesul unei persoane dragi este un moment de tristete, in care persoanele implicate simt nevoia sa se reculeaga si nu isi doresc sa alerge dupa tot ce implica o inmormantare. Intr-un oras cum este capitala, foarte aglomerat, familiile decedatilor prefera sa apeleze la servicii funerare, si sa lase tot ce tine de o inmormantare in responsabilitatea unor persoane cu experienta.

 Servicii funerare de calitate executate de profesionisti

Firmele care ofera servicii funerare au o vasta experienta in acest domeniu si stiu ce trebuie facut pentru ca fiecare inmormantare si fie facuta corespunzator. In plus, pentru persoanele care trebuie sa aduca anumite documente, sunt speciale prestate de aceste firme, astfel incat documentele sa fie obtinute rapid si eficient. Profesionalismul unei firme de pompe funebre este cu siguranta cel mai bun detaliu de luat in calcul, pentru ca acesti agenti care se implica in organizarea unei inmormantari sunt discreti si nu vor interfera cu persoanele prezente, fiind acolo doar pentru a oferi ajutor.

Ajutor specializat pentru pomeni si parastase

Funerare Ghica ofera servicii funerare in Sectorul 2 si pune la dispozitia clientului toate serviciile necesare pentru pomeni si parastase. Cu siguranta numeroase persoane inainte de inmormantarea unei rude sau a oricarei alte persoane dragi nu isi vor dori sa gateasca, sa faca pachete, sa cumpere prosoape si farfurii, sa numere lumanari sau sa lege banuti in batiste. Pentru asta exista serviciile funerare. Specialistii de la agentiile de pompe funebre stiu exact ce trebuie sa faca si pregatesc totul conform pachetului ales.

Serviciile funerare sunt structurate pe pachete

In cazul serviciilor de pompe funebre, clientul are la dispozitie mai multe pachete din care il poate alege pe cel mai avantajos pentru el. Spre exemplu, cele mai ieftine pachete de servicii funerare sunt cele care includ sicriul si accesoriile pentru acesta, iar cele mai scumpe si mai complexe pachete includ totul, de la sicriu si pana la parastasul de dupa inmormantare.

Transportul decedatilor

Si transportul decedatilor este foarte important si trebuie sa aiba loc in conditiile prevazute legal. Nu se mai practica transportul decedatilor cu masini personale sau cu carute si aceste practici pot atrage amenzi mari din partea autoritatilor, motiv pentru care este ideal sa se discute in acest sens cu o firma de pompe funebre care sa ridice decedatul de acasa, de la capela sau de la spital, sa il duca la capela sau la cimitir, in cele mai bune conditii.

Tinand cont de toate aceste aspecte, lucrul cu o firma de pompe funebre este cea mai buna solutie mai ales in orasele aglomerate, in care mersul dupa aceste sau dupa fiecare produs in parte necesar unei inmormantari este foarte mare consumator de timp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here