Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea centrului comercial Colosseum, extinzându-și portofoliul de retail din București

0
1077

București, Octombrie 2019: Departamentul de Asset Services al firmei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a preluat de la 1 octombrie administrarea centrului comercial Colosseum, extinzându-și astfel portofoliul în București cu un proiect aflat în plin proces de expansiune.

Inaugurat în anul 2011, Colosseum reprezintă cea mai importantă destinație de shopping din nord-vestul Capitalei, o zonă aflată în plin proces de dezvoltare a infrastructurii de metrou şi a segmentului rezidențial, existând premise şi pentru dezvoltarea sectorului de office.

Ca urmare a extinderii, a cărei inaugurare este programată anul viitor, centrul comercial Colosseum va ajunge la o suprafață închiriabilă de aproximativ 54.500 metri pătraţi. Din noul proiect de dezvoltare fac parte branduri consacrate la nivel local și internațional, precum New Yorker, Colin’s, CCC, Noriel, DM Drogerie Markt, Gregory’s, Diverta, Coffee Ritazza, dar și alte 60 de magazine, restaurante, cafenele și spații de petrecere a timpului liber.

În completarea ofertei comerciale existente din care fac parte Carrefour, Leroy Merlin, Altex, JYSK, LC Waikiki, Sport Vision și Pepco, noul proiect va beneficia și de un cinematograf multiplex operat de Happy Cinema, precum și de un centru de fitness World Class.

Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Serviciile integrate oferite, experiența vastă şi dedicarea echipelor de leasing şi property management funcționează foarte bine împreună, noul mandat al proiectului Colosseum confirmând încă o dată încrederea acordată de către dezvoltatori.”

Mihai Dinu, General Manager Colosseum: „Am ales ca partener Cushman & Wakefield Echinox datorită experienței pe care compania o deține în furnizarea de servicii complete de administrare a proprietăților, dar și pentru că împărtășim o viziune comună în vederea îndeplinirii obiectivelor de business.”

Colosseum devine astfel cel de-al treilea centru comercial din București aflat în administrarea Cushman & Wakefield Echinox, alături de Carrefour Orhideea și Penny Retail Park Fundeni. Totodată, de la începutul anului, în portofoliul de Asset Management al companiei au intrat și trei clădiri de birouri din București, și anume Ethos House, Eminescu Office și One Victoriei.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail şi birouri cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 230,000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,2 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

Proiectul Colosseum, situat în sectorul 1 al Capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, oferă un concept de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse, cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii fashion și sport, precum și spații de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o poziționare privilegiată, datorită locației situate în proximitatea centurii București cu acces din două direcții, și pe ruta celor care intră și ies zilnic în București dinspre Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul se poate realiza dinspre bulevarde cu multiple benzi de circulație, Bucureștii Noi, Grivița, Șoseaua Chitilei și Ion Mihalache, și prin intermediul liniilor de autobuz 112, 422, tramvaiului 45, stațiilor de metrou Străulești si Laminorului, și prin cele două linii de microbuze puse la dispozitie de Carrefour cu puncte de legătură în piața Chibrit și localitatea Chitila. Printre principalii chiriași ai centrului comercial Colosseum se află Sport Vision, LCWaikiki, Pepco, Altex, Carrefour, precum și branduri importante de home & deco, respectiv DIY, Jysk și Leroy Merlin. Pentru petrecerea timpului liber, Colosseum găzduiește clubul de echitație Arena « Basme cu cai» și clubul de karate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here