Cushman & Wakefield Echinox: Portofoliul de active administrate a crescut cu 28% în acest an

0
1006

 

București, decembrie 2021: Departamentul de Asset Services al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox și-a crescut în acest an portofoliul de proprietăți pe care le administrează cu 28%, ajungând la circa 500.000 metri pătrați spații de birouri, logistică și retail atât în București, cât și în țară și estimează un avans de 10-15% și în 2022.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services Cushman & Wakefield Echinox: „Administrăm astăzi cel mai diversificat portofoliu de active imobiliare, acoperind toate cele trei segmente comerciale, respectiv birouri, retail și logistică. Creșterea din acest an a avut loc pe fondul atragerii de noi clienți din sectorul de birouri și de retail precum și prin extinderea parcului logistic Logicor Mogosoaia. Mai mult decât oricând, proprietarii de clădiri au nevoie de un partener de încredere care să le acorde tot suportul pentru a-și optimiza costurile și să găsească cele mai bune soluții la schimbările intervenite în activitatea chiriașilor, cumpărătorilor etc.”

 

Cele mai noi proiecte din portofoliul departamentului de Asset Services sunt Țiriac Tower, dezvoltat de Țiriac Imobiliare și Floreasca Park, deținută de Resolution Property și Zeus Capital, precum și Funshop Park Roșiorii de Vede și Funshop Park Focșani, dezvoltate de Scallier.

 

Totodată, în acest an departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox s-a extins și cu noi  servicii prin furnizarea de consultanță în vederea obținerii certificatelor Covid Compliant, proiectele realizate fiind Floreasca Park, emag, Orhideea, Oregon Park, toate certificate Dekra Trusted Facility și The Landmark certificat Safe Guard.

 

Acest tip de certificare atestă faptul că proprietarii au implementat toate normele de siguranță, iar scopul acesteia este de a crește gradul de interes și încredere al angajaților de a reveni la birou.

 

Departmentul de Asset Services include și divizia de Corporate Facilities Management, care a atras, de asemenea, noi clienți, astfel că în prezent Cushman & Wakefield are în portofoliu companii care ocupă în total 37.500 mp spații de birouri în București, Iași, Timișoara și au peste 2.700 de angajați.

 

Echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox este formată din 38 membri cu o experienţă medie de peste 10 ani ȋn domeniu.

Printre clienţii reprezentativi ai departamentului de Asset Services al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numără o serie dintre cei mai mari investitori şi dezvoltatori din piaţa imobiliară locală, precum Țiriac Imobiliare, Carrefour Romania, Colosseum Mall, Catinvest, Zeus Capital, Element Development, Resolution Property Investment, Rewe ProjektentWicklung Romania, Akcent Development, Logicor, Scallier.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală și afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 80 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here