Cushman & Wakefield Echinox: Meat2Eat a deschis un restaurant la parterul clădirii de birouri One Tower

0
851

 

Bucureşti, septembrie 2021: Meat2Eat, un concept gastronomic activ din 2015 printr-o carmangerie în zona Domenii și prin burger shops, a inaugurat primul restaurant steakhouse într-un spațiu de 400 metri pătraţi de la parterul clădirii de birouri One Tower din Bucureşti, una dintre primele clădiri verzi LEED Platinum din România, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Meat2Eat Steakhouse a implicat o investiție de 800.000 euro și ar trebui să contribuie la creșterea cifrei de afaceri a grupului la 1 milion de euro pentru anul în curs. Meat2Eat este un concept de restaurant și măcelărie care oferă clienților produse proaspete pe bază de carne, fără aditivi. Meniul Meat2Eat Steakhouse este unul cosmopolit şi cuprinde o selecție de cărnuri din diverse colțuri ale lumii.

Dana Radoveneanu, Senior Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem încântați să anunțăm deschiderea Meat2Eat Steakhouse în cadrul proiectului One Tower. Suntem siguri că atât chiriașii clădirii de birouri One Tower, cât și locuitorii cartierului Floreasca, se vor bucura de o experiență culinară la standarde înalte, o servire impecabilă și un concept aparte, cu un design primitor.”

Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties: „Integrată în proiectul mixt One Floreasca City, clădirea de birouri One Tower a fost de la început gândită ca un spațiu de lucru modern, certificat, care transcende funcția sa de bază și oferă numeroase facilități celor care își desfășoară activitatea aici. În plus, prin conceptul său unic, proiectul coagulează în jurul său o nouă comunitate, care se bucură de acces la zone verzi, dar și spații de relaxare și agrement. Ne bucurăm că Meat2Eat se alătură acestei comunități moderne, care se va putea astfel bucura de o nouă experiență culinară de top.”

Meat2Eat vine în completarea ofertei comerciale și gastronomice din proiectul One Floreasca City, care găzduiește și restaurantele Samsara, Elephante si clinica Sanador. One Floreasca City este un proiect imobiliar inovator, primul proiect românesc premiat pentru sustenabilitate cu distincția ”Best Sustainable Residential Development” la International Property Awards. Proiectul propune un concept unic construit în jurul ideii de comunitate și înglobează o componentă rezidențială cu apartamente premium – One Mircea Eliade, o clădire de birouri de calsă A – One Tower, precum și numeroase facilități pentru sport, petrecerea timpului liber și spații verzi. Clădirea de birouriri One Tower deține cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum și este pregăttă să fie certificată WELL Health and Safety. Prin poziția sa excelentă, aceasta oferă chiriașilor acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here