Cursuri de formare profesionala

0
1225

Continuă înscrierile în cadrul cursurilor de formare profesională pentru femei antreprenor, manager și angajate ale departamentelor de HR, oferite GRATUIT de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în cadrul proiectului “MENTORNET – Femei competitive, factor cheie în dezvoltarea economică”.

 

În Nord-Est, Sud-Est, Nord-Vest și Vest, vor fi organizate cursuri gratuite pentru îmbunătățirea abilităților manageriale și antreprenoriale pentru următoarele tipuri de competențe: “Competențe antreprenoriale”, “Manager de inovare”, “Manager îmbunătățire procese”, „Manager Resurse Umane” și „Inspector Resurse Umane”.

 

În această fază de implementare a proiectului se realizează grupele pentru demararea cursurilor în toate cele 4 regiuni vizate de proiect. Femeile antreprenor sau angajate care doresc să participe la cursurile acreditate ANC oferite prin proiect MENTORNET se pot înscrie foarte ușor online, prin e-mail sau telefon și beneficiază de tot sprijinul echipei dedicate din proiect. Înscrierile vor continua și în perioada următoare, dar locurile sunt limitate.

În plus, după finalizarea cursurilor de “Competențe antreprenoriale”, 60 de femei vor intra în – Programul de mentorat feminin MENTORNET – unde vor fi consiliate și sprijinite prin oferirea de îndrumări, recomandări și bune practici pentru un parcurs profesional de succes.

De asemenea, 46 femei angajate sau antreprenor vor beneficia de consiliere pentru elaborarea unei planificări strategice pentru IMM-urile în care activează.

 

“Femeile dovedesc încă o dată că sunt foarte interesate de dezvoltarea lor profesională, fapt arătat și de numărul ridicat de înscrieri. Cunoștințele pe care le vor dobândi femeile participante în cadrul cursurilor sunt deosebit de diverse, ceea ce le va permite nu doar o mai bună adaptabilitate la cerințele actuale ale pieței ci va favoriza și dezvoltarea unor noi activități inovative la locul de muncă sau pentru business-ul lor. ”, Iulia Poștaru –  Manager de Proiect MENTORNET – Femei competitive, factor cheie în dezvoltarea economică.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

Ștefan Adrian-Cosmin, Expert Comunicare

 

Website: https://sites.google.com/view/inscrierementornet/home

Facebook: https://www.facebook.com/Mentornet-227003338110668/

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here