Cupa Caroli la înot și-a stabilit câștigătorii pe categorii de vârstă. Peste 180 de medalii au fost înmânate victorioșilor.

0
771

 

 16 mai 2022– Peste 300 de participanți au luat parte la Cupa Caroli, eveniment organizat în data de 14-15 mai 2022, de Caroli Foods Group în parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern și Primăria Municipiului Pitești. Cupa Caroli a adunat sportivi înscriși în 14 cluburi, atât din județul Argeș cât și din restul țării, dornici să concureze pentru titlul de campion.

 

Tinerii sportivi au avut prilejul să-și testeze abilitățile de înotători în interiorul bazinului acoperit din ștrandul Costache Negri.  Concursul a constat în 4 tipuri de probe, împărțite în trei categorii de vârstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani. Startul competiției a fost dat sâmbătă, la ora 9, de către Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

 

Pentru a încuraja eforturile juniorilor, dar și pentru a aduna cât mai mulți sportivi dornici să ia parte la competiția, înscrierea la „Cupa Caroli” s-a făcut fără taxă de participare. Astfel, atât sâmbătă cât și duminică, bazinul acoperit din ștrandul Costache Negri a fost animat de juniori entuziasmați să ia parte la probele de înot. Alături de ei au fost și părinții, care au putut urmări întreaga desfășurare a competiției de pe un ecran gigant, plasat lângă balonul presostatic.

 

După desfășurarea probelor, în urma clasamentului final, primul loc pe podium a fost ocupat de Clubul Sportiv Municipal Pitești, care a obținut un număr total de 48 de medalii (21 de aur , 19 argint și 8 de bronz). Cel de-al doilea loc a revenit Asociației Club Sportiv Total Sport Art Pitești, care, în urma probelor a reușit să adune 24 de medalii (12 aur, 4 argint și 8 bronz). Swimming Team București  s-a clasat pe locul trei, cu  22 de medalii( 6 de aur,  10 de argint și 6 bronz).

Rezultate notabile au mai obținut și celelalte 11  cluburi înscrise în competiție. În total, în cadrul concursului de înot „Cupa Caroli” s-au înmânat 182 de medalii, dintre care 65 de medalii de aur, 60 de argint și 57 de bronz.

 

 

Despre Caroli Foods Group

Caroli Foods Group este liderul local în domeniul produselor din carne ambalate din România și unul dintre cei mai de succes producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse sub cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și importante facilități logistice în toată țara, o flotă considerabilă și o rețea de distribuție extinsă.

Pentru mai multe informații, vizitați www.carolifoodsgroup.ro, www.caroli.ro, www.sissi.ro, www.campofrio.ro, www.maestronatural.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here