Cum te pregătești pentru sezonul rece! Ponturi chic pentru garderoba ta de iarna!

  0
  1626

  Sursa foto: https://zafia.ro/categorie/genti-dama/

   

   

  Vine iarna și au început primele zile reci. Trebuie să punem deoparte hainele mai ușoare pentru a începe să pregătim garderoba de iarnă. Cum alegi cele mai potrivite haine pentru sezon și accesoriile esențiale pentru iarnă?

   

  Ce nu trebuie să îți lipsească iarna aceasta:

  ·       Mănușile

   

  Pot fi din piele colorată, blană sau lână. Funcția mănușii nu este doar de a proteja mâna de aerul rece, ci este un adevărat accesoriu de modă, la modă, folosit și seara cu cele mai elegante rochii.

   

  Cele mai multe modele glamour sunt cele înfrumusețate cu perle sau Swarovski. Karl Lagerfeld, directorul creativ al mărcii Chanel, este un iubitor și destul de purtător de mănuși, le poartă tot anul și, în fiecare spectacol prezintă noi modele înfrumusețate cu logo în perle. Pe lângă perle și Swarovski, mănușile pot fi găsite în jurul încheieturii mâinii cu o blană.

  ·       Eșarfe

   

  Sunt necesare pentru a proteja gâtul și pentru a completa aspectul. Eșarfa este un accesoriu multifuncțional care poate fi folosit atât în ​​timpul zilei în oraș, cât și pentru a merge la schi, dar și seara peste o rochie, trebuie doar să găsiți modelul care se potrivește cel mai bine. Datorită unei eșarfe frumoase colorate puteți face o ținută simplă mai specială și mai puțin monotonă. Eșarfa maxi de lână și tartan groase de epocă sunt tendința clară pentru iarna 2020.

   

  Care sunt trendurile în această iarna cu privire la genți de damă?

   

  În acest sezon suntem atrași de tendințele genților: poșete umflate, cu franjuri și piloni metalici. În plus, atunci când suntem îmbrăcați în paltoane grele și substraturi maxime, gențile noastre de mână fac totul. Deci, indiferent dacă simțiți spiritul sărbătorilor și căutați să vă oferiți o piesă de neuitat sau aveți nevoie doar de un pick-me-up pentru a supraviețui carantinei extinse, vă oferim soluția.

   

  Se întoarce o formă clasică, geanta dublă cu mâner superior, cu lanțuri groase din metal care înlocuiesc curelele tradiționale, precum și modele inspirate de epocă, în special 1960, de la iterații cu mărgele la piele suplă și satin. Există, de asemenea, genți supradimensionate, unghiuri drepte, linii paralele și forme geometrice reci în ceea ce privește designul, alături de genți de blana și genți  de culoare strălucitoare, care sunt la modă în acest sezon.

   

  Citește și: La ce elemente trebuie să fii atentă când cauți să cumperi genți de damă?

   

  Aruncă o privire la gențile de mână de iarnă de mai jos și vedeți dacă există un model pe care l-ai putea adăuga în dulapul tău.

   

  • Genți colier: mai mult un accesoriu decât o geantă de mână funcțională, mulți designeri au ales să-și finiseze ținutele cu genți de mână în stil colier. S-ar putea să reușiți să introduceți în ea doar un ruj pentru o seară!

   

  • Genți de damă din blană – exista o mulțime de genți pufoase și cu blană. O geantă mare pufoasă este ideală pentru a transporta toate lucrurile de care ai nevoie.

   

  •  Genți de damă cu piele de crocodil – Texturile și amprentele animalelor sunt un element de bază, care este mereu în tendință. În această iarnă, textura de ales este cu siguranță crocodil.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here