Cum sa inveti blockchain si sa fii platit pentru asta

0
1759

 

 

Bucuresti, 23 ianuarie 2019 – Modex – primul App Store pentru blockchain din lume – ii invita pe dezvoltatorii de blockchain sa testeze tool-urile necesare scrieriide contracte inteligente (smart contracts), oferite gratuit, si sa-si mareasca veniturile inscriindu-se in platforma dedicata lor.

 

Conceput ca un marketplace pentru aplicatii descentralizate,Modex aduce beneficiile tehnologiei blockchain in viata de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorilor cu potentialii clienti din domeniu, oferind un acces mult mai rapid si mai facil pentru implementarea de smart contracts. Intuind potentialul urias pe care blockchain-ul il are dar si puterea de a schimba anumite industrii, Modex promoveza tehnologia la nivel educational, dar si la nivel de companii.

 

Avantaje si bonus-uri pentru dezvoltatorii de blockchain

 

Modex ii incurajeaza pe toti dezvoltatorii si pasionatii care vor sa invete blockchain sa se inscrie acum in platforma, unde vor beneficia, pe langa instrumentele necesare, si de o serie de avantaje si bonus-uri. Scrierea contractelor inteligente se face in Solidity, pe platforma Ethereum, iar dezvoltatorii au la dispozitie numeroase unelte de dezvoltarecreate de Modex: Source Code Auditing, Source Code Repository, Blockchain IDE, Test Net, Block Explorer si altele.

 

Suita de beneficii:

  • 150 de MODEX Tokens pentru cei care se inscriu folosind acest link
  • 500 de MODEX Tokens pentru cei care trimit un raport de feedback cu sugestii relevante legate de instrumentele Modex puse gratuit la dispozitia dezvoltatorilor
  • 50 de euro pentru primul Smart Contract publicat in Modex Marketplace + o invitatie pentru MindChain, cel mai mare eveniment de blockchain si AI organizat vreodata in Romania (21-22 februarie, Cluj-Napoca)
  • Pana la 1000 EUR salariu lunar pentru dezvoltatorii incepatori care isi doresc sa lucreze in platforma Modex.
  • Training de Solidity in cadrul Modex Labs, acces gratuit pentru cei care s-au inscris in platforma folosind link-ul de mai sus (in limita locurilor disponibile)
  • Acces gratuit la training de blockchain in momentul lansarii Modex Academy, in prima parte a acestui an.

 

De asemenea, Modex ofera un program special in regim de colaborare (se lucreaza de acasa, part-time) pentru developerii familiarizati cu limbajul de programare Solidity care vor sa fie in echipa Modex. Cei care s-au inscris pe platforma Modex folosind acest link pot participa la evenimentele Modex Talks ce au loc in fiecare miercuri seara la Modex Blockchain Labs (Str. Baba Novac 19A, sector 3). In cadrul acestor intalniri, doritorii isi vor putea prezenta ideea de blockchain start-up, vor putea cunoaste potentiali investitori, vor interactiona direct cu oficialii si echipa tehnica Modex si vor putea participa la sesiuni de networking intr-un cadru informal.

 

Liant tehnologic intre dezvoltatori si beneficiari

 

Obiectivul Modex este de a furniza, la nivel global, un portofoliu variat de aplicatii care folosesc tehnologia blockchain, aducand impreuna dezvoltatorii de aplicatii descentralizate (DApps) alaturi de beneficiarii lor din mediul de business. Dezvoltatorii de aplicatii isi pot vinde solutiile prin Modex Marketplace, iar companiile le pot achizitiona direct sau pot comanda dezvoltarea unor aplicatii speciale, in functie de nevoile lor. „Inovatia din spatele tehnologiei blockchain sta in versatilitatea ei, care ii permite aplicarea in industrii variate: sistemul medical, sistemul de votare, administrarea bazelor de date, domeniul financiar si multe altele. Tehnologia blockchain ofera avantajul unor tranzactii rapide si transparente fara necesitatea unor intermediari”, puncteaza Mihai Ivascu, fondator si CEO Modex.

 

Alin Iftemi, Modex CTO: „Am terminat 2018 la turatie maxima si incepem 2019 in forta, cu un plan de dezvoltare bine pus la punct. Pe langa lansarea Modex Enterprise si Modex Academy, anul acesta va aduce si noi functionalitati produselor noastre. Ca si pana acum, vom continua sa punem dezvoltatorii si nevoile lor pe primul-plan, asa ca ii invit sa se inscrie in platforma noastra si sa descopere valoarea adaugata pe care Modex o aduce. Asteptam cu interes feedback-ul lor constructiv pentru ca doar asa vom putea oferi, impreuna, produse si mai bune.

 

 

  • Developerii care doresc sa se inscrie in platforma pentru a beneficia de suita de beneficii au la dispozitie adresa [email protected] pentru asistenta din partea echipei tehnice.
  • Informatii suplimentare la [email protected].

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here