Cum poți crea un decor floral de vis pentru botez?

0
1136

Botezul prezintă o simbolistică deosebită, fiind privit ca o ceremonie cu o încărcătură emoțională aparte atât pentru familia noului născut, cât și pentru nași și alți participanți la eveniment.

Astăzi, tradiția se îmbină cu modernismul, iar botezul este finalizat cu o petrecere, aceasta reprezentând un eveniment important din viața celui mic.Această reuniune reprezintă momentul perfect pentru a petrece momente memorabile cu persoanele dragi.

Nelipsite de la orice botez sunt creațiile florale, ele fiind elemente cheie ce conferă autenticitate și acel plus de eleganță și rafinament întregii amenajări.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi aranjamentele florale pentru botez?

La acest eveniment special sunt alese aranjamente și buchete de flori deosebite atât pentru ceremonia din biserică, cât și pentru petrecerea de botez.

 

Citeste si: Luminează universul persoanei iubite cu ajutorul florilor

Creații florale pentru ceremonia din biserică

Aranjamentele florale naturale pentru cristelniță și cele pentru lumânările de botez sunt prioritare pentru ritualul din biserică. Pentru o astfel de ceremonie, preponderent se aleg decorațiuni florale în nuanțe de roz (pentru fetițe) sau albastru (pentru băieței). De asemenea, sunt alese și aranjamente florale în culori pastelate în care se regăsesc trandafiri, cale, dalii, hortensie, ranunculus sau eustoma etc.

Pentru cristelniță sunt alese frecvent florile albe, ele semnificând inocență, puritate, credință și speranță. În ceea ce privește aranjamentele pentru lumânările de botez, ele sunt alese de nași, fiind personalizate cu diferite panglici colorate. Printre cele mai utilizate flori sunt bujorii, eustoma, hortensiile, minirozele, matthiola frezii etc. Însă, alegerea florilor depinde și de preferințele familiei, nașilor sau sezonul florilor.

Decor floral pentru petrecerea de botez

Decorul floral este elementul cheie ce oferă personalitate și eleganță, indiferent de natura evenimentului. Aranjamentele florale rafinate, în tonuri pastelate reprezintă un mod excelent de a reflecta efortul și implicarea în vederea realizării unui eveniment memorabil pentru toți participanții.

Așezate strategic pe suporturi înalte, pe mese sau pe arcade creativ decorate, florile oferă un adevărat spectacol de culoare și parfum. Florile albe sunt nelipsite din acest decor de vis, ele făcând trimitere la starea pură a inocenței, marcând și începutul unei etape noi din viața unui cuplu.

În funcție de tematică pot fi alese și flori în nuanțe pastelate, viu colorate (alb, ivory, peach,verde etc.), care să însuflețească întregul decor. Ideale în acest context sunt hortensiile, eustoma, lalele, trandafiri, bujori, delphinium și alte flori deosebite de sezon.

Cu certitudine, creațiile florale naturale reușesc să oferă unicitate evenimentului, fiecare floare aleasă prezentând o simbolistică aparte, contribuind astfel la crearea unui spectacol de culoare și farmec.

Prin urmare, pentru crearea unui decor floral desăvârșit potrivit evenimentului tău, IMOD Flowers vine în sprijinul tău cu soluții personalizate, aliniate tuturor necesităților și dorințelor tale. Îmbinând simbolistica cu eleganța și mireasma fiecărei flori, creatorii de emoție de la IMOD Flowers te vor ajuta să creezi un decor floral de vis pentru evenimentele speciale din viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here