Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală

0
1154

Conferinta susținută de psiholog Irina Petrea

Teatrul Țăndărică vă invită miercuri, 7 septembrie, la ora 18 00, la sediul din Lahovari, la conferința „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală“ care se va desfășura în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional “Teatru, Stradă și Copil”, partea a treia.

Începutul de an școlar poate deveni o piatră de încercare pentru părinți, copii și bunici. Fie că începem un nou ciclu școlar, fie că nu, integrarea la grădiniță și școală sau reintegrarea după lunga vacanță de vară este o perioadă de acomodare, nu lipsită de dificultăți și surprize. Copiii au nevoie să fie ajutați pentru a face față acestor schimbări într-un mod adecvat pentru ei, iar părinții au nevoie să fie ajutați să îi ajute. Vom descoperi împreună cum putem să ne facem mai ușoară viața în familie în această perioadă și cum să transformăm întâlnirea cu grădinița și școala într-o experiență interesantă și plăcută pentru copiii noștri.

Conferința cu titlul „Cum ne pregătim copiii pentru grădiniță și școală“  face parte din proiectul Conferințele IDEEA (Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă), proiect al Teatrului Țăndărică ce are ca scop abordarea diferitelor teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.
INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile!
Accesul se face pe baza unei rezervări, la telefon: 021 315 23 77 sau email: [email protected]Afis-SUPER-NANNY-7-septembrie-preview

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here