Cum faci rost de bani simplu şi rapid prin Amanet Auto

0
2903

Cu siguranţă, ţi s-a întâmplat cel puţin o dată în viaţă să ai nevoie de bani urgent şi să nu ştii de unde îi poţi lua. Banca te poate ajuta, însă condiţiile de creditare s-au înăsprit foarte mult în ultimii ani, aşa că de cele mai multe ori rişti să pleci dezamăgit de acolo. Când nu mai ai nicio soluţie, poţi apela la Amanet Auto, o companie din Bucureşti, care acordă împrumuturi pe termen scurt, pe care le poţi garanta cu autovehicului personal sau cu o gamă largă de ambarcaţiuni, camioane sau utilaje folosite în agricultură sau în construcţii.

În ziua de astăzi, băncile nu mai constituie modalităţi simple şi rapide de a face rost de bani. Contractele de credit sunt foarte stufoase şi greu de înţeles, conţin multe taxe şi comisioane şi banca îţi solicită numeroase documente, pentru care trebuie să pierzi timp preţios. O alternativă foarte bună este firma Amanet Auto, din Bucureşti, care oferă posibilitatea oricărei persoane fizice sau juridice de a contracta un împrumut, punând gaj maşină personală sau alte vehicule şi ambarcaţiuni, în condiţii foarte avantajoase. Poţi obţine banii necesari în doar jumătate de oră, după o simplă evaluare telefonică.

Pentru a încheia contractul de credit cu Amanet Auto, din Bucureşti, nu este nevoie decât de un act de identitate, cartea maşinii, talonul şi cheile. Pe lângă acestea, persoanele juridice trebuie să mai furnizeze actul constitutiv al firmei şi ştampila unităţii. În contract, va fi specificat un comision procentual clar, de la 0,012% pe zi, adică de la 3,6% pe lună, în funcţie de suma solicitată şi de perioada contractată. În general, astfel de credite pot fi acordate pentru 30 de zile, însă există posibilitatea ca perioada să fie prelungită cu 14 zile. În tot acest timp, comisionul va rămâne neschimbat şi se va calcula la zi.

Câţi bani poţi lua de la Amanet Auto

Amanet Auto este o societate acreditată de Banca Naţională a României şi poate acorda imprumuturi de până la 75% din valoarea maşinii, suma fiind stabilită în funcţie de anul de fabricaţie a acesteia şi de modul în care se prezintă:

– până la 75% pentru maşini fabricate în 2016;

– până la 70% pentru maşini fabricate în 2015;

– până la 65% pentru maşini fabricate în 2014;

– până la 60% pentru maşini fabricate în 2013;

– între 50% şi 60%, pentru maşini fabricate până la 2012.

Maşinile de epocă pot fi amanetate şi ele, aşa că dacă deţii o astfel de bijuterie pe patru roţi, te poţi folosi de ea pentru momentele din viaţă în care ai nevoie de un credit cu garanţie auto, obţinut simplu şi rapid. Poţi oferi în garanţie şi alte bunuri: ambarcaţiuni (iahturi, skyjeturi, vapoare, bărci, vaporaşe), utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere etc.

După semnarea contractului cu Amanet Auto, din Bucureşti, maşina ta va fi dusă la unul dintre cele două parcuri auto deţinute de companie, unde i se va fotografia exteriorul, interiorul şi kilometrajul şi va fi acoperită cu o prelată. Aici, ea va fi supravegheată atât de o firmă specializată, cât şi de camere video, iar tu poţi accesa imaginile oricând pentru a te asigura că bunul tău este în siguranţă. La finalul contractului, trebuie să restitui banii împrumutaţi şi să îţi recuperezi maşina. În cazul în care nu te poţi achita de obligaţiile contractuale, nu pierzi autoturismul. Compania îţi oferă posibilitatea să o vizitezi oricând în parcul auto, împreună cu posibili clienţi pentru vânzare.

Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre împrumuturile cu garanţie auto, poţi contacta Amanet Auto la numărul de telefon 0723.444.200 sau pe e-mail la [email protected]. În plus, îţi poate acorda pe loc banii necesari, fără niciun cost suplimentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here