Cum asortezi pantofii de damă galbeni?

0
1951

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/galben-galbena-tabel-tocuri-inalte-137603/

Femeile foarte curajoase care investesc în pantofi de damă de culoare galbenă, din piele naturală sunt creative, îşi doresc să iasă în evidenţă şi din tipare, atrăgând atenţia celor din jur. Pantofii de damă de culoare galbenă cu toc gros, cu toc subţire, cu sau fără model, decupaţi sau plini se potrivesc ţinutelor casual, smart casual, elegante şi office, creând ţinute relaxate sau deosebite. Fie că este vorba de ţinute uni, de ţinute în combinaţii de non-culori şi culoarea galbenă, de ţinute de blugi sau office, pantofii din piele în această culoare pot fi elementul de bază al diferitelor combinaţii.

Cum se asortează culoarea galbenă a pantofilor în ţinute?

Pantofii de damă din piele de culoare galbenă se pot asorta în diferite ţinute. Această culoare veselă reprezintă razele soarelui, lumină, viaţă şi fericirea, conferă optimism, speranţă, măreşte autocontrolul şi stapanirea de sine, reprezintă tinereţea, naturaleţea şi nemurirea.

Fiind o nuanţă care pune în valoare purtătoarele, galbenul poate fi folosită în diferite combinaţii şi ţinute, incluzând ţinutele în culoarea roşie, vişinie, roz sau fucsia, neagră sau albă, precum şi ţinutele galbene sau corai, pantofii reprezentând elementul central al lor.

Variante simple şi mai complexe de a combina pantofii galbeni în ţinute feminine

Combinaţia cu jeans cu pantofi de damă din piele de culoare galbenă este una din cele mai simple de realizat. O curea în aceeaşi nuanţă aplicată blugilor se va asorta de minune cu pantofii galbeni. Chiar şi pantofii eleganţi cu toc gros de culoare galbenă se pot combina cu blugii simpli, clasici, fără prespălări sau tăieturi. Desigur, o altă variantă simplă de a combina pantofii de culoare galbenă este cu o ţinută neagră, clasică, fie că este o ţinută formată dintr-o rochie lungă, scurtă, un taior sau o salopetă neagră, galbenul pantofilor va înveseli ţinută, fiind o alegere excelentă în acest sens.

Nu oricine poate purta galben, dar este o culoare pe care multe femei o doresc în garderoba lor, pantofii fiind o opţiune a femeilor de afaceri, a femeilor care adoptă o ţinută elegantă, clasică, casual sau smart casual, femeilor cu o personalitate debordantă, veselă şi vioaie.

Pantofii galbeni- secretul look-ului de primăvară perfect

Femeile care adora şi abia aşteaptă anotimpul primăvara îl celebrează cu un accesoriu de culoare galbenă, care înveseleşte şi dă un look feminin ţinutelor. Galbenul este un detaliu deosebit în ţinutele primăvăratice, care trebuie să arate chic, feminine şi vesele. Pantofii galbeni reprezintă accesoriul preferat al sezonului, devenind un must-have al femeilor puternice, cu personalitate.

În funcţie de stilul vestimentar ales, pantofii galbeni se vor dovedi alegerea cea mai potrivită, o culoare de sezon care, folosită în combinaţiile corecte, dau armonie întregii ţinute şi în plus, aduc o stare de bine şi un plus de încredere de sine purtătoarelor. Cu o eşarfă galbenă, cu o curea sau cu o poşetă de culoare galbenă, pantofii din piele pentru femei, veseli şi voioşi, în tandem cu un machiaj light, minimalist cu accent pe luminozitate, vor întoarce priviri și vor stârni invidii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here