Cu Romfour, coletele tale ajung in siguranta la destinatie!

0
1677

Alegand Romfour , poti trimite colete in 16 tari din Europa, direct la domiciliu. Simplu, eficient si rapid. De ce am spus rapid? Fiindca in mai putin de o saptamana, coletul ajunge la destinatie. Spre exemplu, pe ruta Romania-Europa, termenul maxim de livrare este intre 2-4 zile iar pe ruta Europa-Romania, termenul este de pana la 5 zile

Atunci cand oamenii pleaca sa munceasca in strainatate, unele dintre cele mai dese activitati pe care le desfasoara sunt trimiterea si primirea de colete. Acest lucru este perfect normal avand in vedere faptul ca marea majoritate isi doresc sa aiba grija de familie, sa le asigure celor dragi tot ce au nevoie, inclusiv sa le trimita mici cadouri sau atentii specifice tarii in care merg sa lucreze. Tocmai de aceea, serviciile de transport colete sunt atat de cautate. Iar in acest sens, piata ofera o multitudine de oferte in functie de destinatie, de greutatea coletului, de adresa sau termenele de livrare si lista poate continua.

La o simpla analiza, foarte multi romani nu fac o cercetare amanuntita atunci cand e vorba de servicii de trimitere colete. Tocmai de aceea, am decis sa facem o mica prezentare a beneficiilor oferite de unul dintre principalii furnizori de coletarie nationala si internationala: Romfour.

Alegand Romfour, poti trimite colete in 16 tari din Europa, direct la domiciliu. Simplu, eficient si rapid. De ce am spus rapid? Fiindca in mai putin de o saptamana, coletul ajunge la destinatie. Spre exemplu, pe ruta Romania-Europa, termenul maxim de livrare este intre 2-4 zile iar pe ruta Europa-Romania, termenul este de pana la 5 zile. Ca si beneficiu extra, daca exista situatii in care termenul de livrare nu se respecta, Romfour isi ia angajamentul de a acorda clientilor sai o reducere de 20% la urmatoarea expeditie in momentul ridicarii coletului.

Alte servicii postale incluse in sfera serviciului universal se numara:

      – Colectarea, sortarea, transportul si livrarea trimiterilor postale interne si internationale cu o greutate de pana la 2 kg inclusiv, avand ca obiect trimiterile de corespondenta;
      – Colectarea, sortarea, transportul si livrarea trimiterilor postale interne si internationale in greutate de pana la 10 kilograme;
    – Distribuirea coletelor postale cu limite de greutate intre 10 si 20 kg, expediate din afara teritoriului Romaniei catre o adresa aflata pe teritoriul acesteia.

Pentru o manipulare usoara a coletelor si mai ales pentru evitarea deteliorarii acestora este indicat sa existe o limita maxima de greutate de 25 de kg per colet iar pentru expeditiile cu asigurare la cererea clientului, se percepe 10% din valoarea bunului respectiv.

Romfour asigura si transportul materialelor de tamplarie, tamplarie PVC si gemuri termopan.

Pentru solicitarea serviciilor de transport colete, poti intra direct pe site sau poti suna la departamentul de informatii si rezervari.

La o simpla cautare pe Google pentru “transport colete”, Romfour se afla pe prima pagina. Un furnizor simplu de gasit si accesibil din punct de vedere al preturilor. Fa si tu acest exercitiu de cautare si convinge-te de avantajele pe care le poti avea trimitand colete prin Romfour.

Iar pentru clientii fideli, exista un beneficiu care nu poate fi neglijat. La 100 kg acumulate pe baza bonurilor Romfour, acestia pot trimite gratuit un colet cu o greutate de 10 kg spre orice destinatie din cele 16 spre care se fac transporturi.

Nu mai sta pe ganduri. Daca chiar acum cauti un furnizor de servicii de coletarie, ia in calcul si aceasta varianta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here