Costi Stratnic a fost numit Vicepreședinte al Directoratului OMNIASIG

0
1162

 

 

Cea mai recentă modificare în structura Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group a fost avizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Pe 27 august, instituția a aprobat numirea domnului Costi Stratnic în funcția de Vicepreședinte al Directoratului OMNIASIG Vienna Insurance Group.

 

„Cunoscându-i îndeaproape parcursul lui Costi Stratnic în cadrul companiei noastre, am încredere că, în noua formulă, Directoratul va acționa consolidat și eficient în direcția dezvoltării sustenabile. Vom aborda împreună aceeași consecvență privind calitatea serviciilor și adaptarea constantă la cerințele pieței, respectând în permanență strategia noastră de creștere reală și durabilă” a declarat Mihai Tecău, Președintele Directoratului OMNIASIG.

 

Cariera lui Costi Stratnic în cadrul OMNIASIG a început în 2002. Prima poziție ocupată a fost aceea de Director de Sucursală, apoi a devenit Director de Vânzări. A fost numit membru al Directoratului OMNIASIG în august 2013.

 

La ora actuală, Directoratul OMNIASIG Vienna Insurance Group este format din:

  • Mihai Tecău, Președinte Directorat
  • Costi Stratnic, Vicepreședinte Directorat
  • Michał Leja, Membru Directorat
  • Bogdan Tudor, Membru Directorat
  • Mădălin Roșu, Membru Directorat

 

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

 

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor. Având peste 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here