Contractul lui Piturca la Universitatea Craiova, suspendat

0
434
contract-semnat

contract-semnatConsiliul de Administratie al Universitatii Craiova, intrunit marti seara, a decis suspendarea pe o perioada nedeterminata a contractului de munca al antrenorului Victor Piturca si a stafului tehnic al acestuia.  „Intrunit de urgenta marti seara,

Consiliul de Administratie al Universitatii Craiova a decis urmatoarele: suspendarea contractului de munca pe o perioada nedeterminata a lui Victor Piturca, suspnedarea pe o perioada nedeterminata a contractelor de munca ale lui Eugen Neagoe, Gabriel Boldici, Silvian Cristescu, Martin Tudor, Marius Dima si Florin Marin, amanarea reunirii locului de jucatori pentru vineri, 14 ianuarie, urmand ca pana duminica, 16 ianuarie, sa fie numit un staf tehnic interimar”, se arata intr-un comunicat al gruparii oltene.

Victor Piturca a preluat Universitatea Craiova la sfarsitul lunii august, in etapa a VI-a a Ligii I, in septembrie el semnand un contract pe cinci ani cu gruparea olteana.

In ultima perioada, Piturca si patronul Adrian Mititelu au avut disensiuni, finantatorul afirmand ca „regreta enorm” ca l-a adus la echipa. (mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here