Consiliul Național al IMM-urilor din România a creat o serie de evenimente online

0
1536

Consiliul Național al IMM-urilor din România a creat o serie de evenimente online care abordează subiecte de interes actual în orizontul antreprenorial și care pun accentul pe interacțiunea cu participanții, pe Q&A și pe informațiile practice pe care speakerii le pot împărtăși cu participanții online.

 

Astfel, joi, 30 aprilie, începând cu ora 11:00, organizăm primul eveniment „vorbIMM despre fonduri europene în sprijinul IMM-urilor și angajaților pentru ieșirea din criză” și îi avem alături de noi pe domnul ministru Ioan Marcel Boloș, Florin Jianu, președinte CNIPMMR, Sergiu Manea, CEO BCR, Sven Marinus, CEO Sodexo și Omer Tetik, CEO BT pentru a identifica împreună cu participanții care sunt nevoile de finanțare ale antreprenorilor în această perioadă. Printre alte subiecte, vom discuta și despre oportunitățile de finanțare din următoarea perioadă, voucherele de consum, capital de lucru și granturi sau cum putem ajuta și alte zone precum educație, sănătate sau muncă.

 

Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/CNIPMMR/ sau pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events

Economia mondială și economiile naționale se află într-o criză profundă. Se produce așa numita “înghețare a economiilor reale”, în aproape toate țările. IMM-urile românești se confruntă cu o situație economică greu de traversat și solicită măsuri de sprijin.

Astfel, am creat o serie de evenimente care abordează subiecte de interes actual în orizontul antreprenorial și care pun accentul pe interacțiunea cu participanții, pe Q&A și pe informațiile practice pe care speakerii le pot împărtăși cu participanții online.

Joi, 30 aprilie, începând cu ora 11:00, îi avem alături de noi pe domnul ministru Ioan Marcel Boloș, Florin Jianu, președinte CNIPMMR, Sergiu Manea, CEO BCR, Sven Marinus, CEO Sodexo și Omer Tetik, CEO BT pentru a identifica împreună cu participanții care sunt nevoile de finanțare ale antreprenorilor în aceasta perioadă.

Printre alte subiecte, vom discuta și despre oportunitățile de finanțare din următoarea perioadă, voucherele de consum, capital de lucru și granturi sau cum putem ajuta și alte zone precum educație, sănătate sau muncă.

Evenimentul va fi live pe pagina noastra de facebook (https://www.facebook.com/CNIPMMR/) și pe această pagina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here