Congresul Drumarilor, în țara în care nu se fac nici drumuri și nici autostrăzi

0
1206
Într-o întrebare adresată conducerii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat motivele refuzului directorului general CNAIR de a se întâlni cu presa ieşeană şi cu reprezentanţii societăţii civile, susţinători ai proiectului „Autostrada A8”, în cadrul Congresului Naţional de Drumuri şi Poduri, desfăşurat săptămâna trecută la Iaşi.


„În urmă cu o săptămână, la Iași, a avut loc un Congres al Drumarilor, unde s-au reunit oficialități și specialiști din întreaga țară. La acest eveniment a participat și directorul CNAIR. Opinia publică ieșeană nu a putut afla despre subiectele discutate în plen (evenimentul fiind lipsit de transparență), dar mai ales despre stadiul proiectului Autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș, principalul proiect al Moldovei, prin care se asigură dezvoltarea economică a regiunii“, a declarat parlamentarul ieşean.

În lipsa unor declarații de presă și a informărilor publice, deputatul ieșean Dumitru Oprea a cerut să fie prezentate concluziile Congresului Drumarilor în legătură cu dezvoltarea infrastructurii rutiere, dat fiind că în România nu a fost demarat nici un proiect nou în mandatul actualului Guvern.

Birou Parlamentar Dumitru OPREA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here