Conferinta regionala Consultanta in Romania- Standarde Europene si Aplicabilitate Locala AMCOR si EuroTop Consulting

0
770

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) si EuroTop Consulting au deosebita placere sa va invite la Conferinta Regionala cu tema Consultanta in Romania-Standarde Europene si Aplicabilitate Locala. Evenimentul va avea loc pe data de 14 mai 2012, in sala Cristal a hotelului Opera Plaza din Cluj-Napoca, incepand cu ora 14ºº

 si va fi precedat de o sesiune de certificare/recertificare CMC, care va incepe la ora 8:30.
in anul 2012, AMCOR a implinit 21 de ani pe piata de consultanta in management din Romania. Prin intermediul conferintei, Asociatia si partenerul sau, EuroTop Consulting doresc sa realizeze o radiografie a pietei de consultanta in management din Romania, insistand asupra experientei si asupra pregatirii profesionale pe care ar trebui sa le aiba consultantii in management.
in realizarea acestei radiografii vor fi implicati speakeri locali si internationali cu o importanta reputatie in domeniul consultantei in management la nivel local, european si global.
O analiza a pietei de consultanta in management din perspectiva standardelor europene va fi realizata de catre dl. Brian ING, fost chairman ICMCI.
Dl. Petru LUHAN, deputat in Parlamentul European, va supune dezbaterii nevoia  de calitate in serviciile de consultanta pentru accesarea fondurilor europene, un subiect aprig dezbatut astazi in Romania.
Tema Profesia de Consultant (in management) – probleme, tendinte si oportunitati pe plan regional va fi prezentata de catre dl. Daniel DON, director AJOFM Cluj-Napoca.
Dl. Sorin CAIAN, presedintele AMCOR, si dna. Zsuzsanna FAZAKAS, director EuroTop Consulting, vor modera o discutie libera despre asteptarile organizatiilor client de la consultanta in management, dar si despre posibilele tendinte din acest domeniu de business.
Participarea la eveniment este gratuita, dar nu se asigura cazarea si transportul participantilor.
Va rugam sa ne confirmati prezenta dvs. pe e-mail, la adresa [email protected], pana pe data de 4 mai 2012. Pentru informatii suplimentare privind evenimentul le puteti contacta pe dna. Zsuzsanna FAZAKAS (EuroTop Consulting) sau pe dra. Alexandra PUsCa (AMCOR). Speram ca veti onora invitatia noastra si asteptam cu interes confirmarea participarii dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here