Concurs national de iconografie pe sticla “Icoana…parte din suflet”

0
625

Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda”, institutie de cultura care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza, in perioada 1-30 martie 2012, a doua  editie a Concursului national de iconografie pe sticla “Icoana….parte din suflet”. Evenimentul este o competitie artistica ce isi propune sa descopere si sa promoveze valoarea si frumusetea iconografiei traditionale.

La concurs sunt invitati sa participe cu lucrari care sa reprezinte stilul  iconografic al zonei, cursantii scolilor populare de arte din tara.  Fiecare participant poate prezenta maxim 2 lucrari, dimensiunile fiind la alegere.
Pentru participarea la concurs, doritorii vor completa formularele de participare in nume personal, ultima data de primire a pachetelor fiind 30 martie 2012. De asemenea, formularele trebuie stampilate de scoala de Arte la care urmeaza cursurile.
Expozitia va fi etalata si vernisata in cadrul Galeriei “55”, str. Fabricii de Zahar nr. 51, Cluj-Napoca, in data de 5 aprilie 2012.
Lucrarile trebuie trimise prin posta pe adresa: scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahar, nr. 51, loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Cod Postal 400624
Participantii pot confirma inscrierile pe adresa [email protected].
Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul institutie www.scoaladearte.ro, la rubrica Concursuri, festivaluri, tabere proprii 2012, la rubrica Evenimente, sau la tel:0740474030.
Juriul poate hotari neacordarea unor premii sau redistribuirea acestora.
Deciziile juriului raman definitive. Lucrarile premiate vor ramane organizatorilor.
Premiile consta in importante albume de arta.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here