Concurs Mercedes-Benz: desfasurat intre 28 mai – 12 iunie 2010.

0
426
official-car

official-carComplicitatea merge mai departe: surprinde spiritul TIFF in fotografie. Concurs Mercedes-Benz: desfasurat intre 28 mai – 12 iunie 2010. Suprinde in fotografii fascinatia, eleganta, productii senzationale, invitati de marca, petreceri de neuitat si evenimente remarcabile.

Cele mai bune fotografii vor fi publicate in Mercedesmagazine.
Bucuresti / Cluj – Mercedes-Benz porneste pentru a treia oara, consecutiv, in cautarea excelentei la TIFF 2010, Festivalul International de Film Transilvania. si se va afla acolo unde fascinatia, eleganta, productiile senzationale, invitatii de marca, petrecerile de neuitat si evenimentele remarcabile isi dau intalnire: Cluj-Napoca.
Mai mult, acum, ii provoaca pe toti cei aflati in Cluj in timpul festivalului sa-si manifeste complicitatea cu cea de a 7-a arta si sa suprinda spiritul TIFF 2010 in fotografie. Toti cei care vor raspunde provocarii pot participa la concursul de fotografie organizat de Mercedes-Benz, in perioada 28 mai – 12 iunie 2010 si anuntat la adresa www.mercedes-benz.ro.
Cele mai bune fotografii vor fi selectate si publicate in editia de Romania a Mercedesmagazine.
Juriul care va realiza selectia este compus din Sorin Nainer – fotograf profesionist (www.nainer.ro), Marc Bortun – Senior Designer & Creative Partner RUSU+BORTUN BRAND GROWERS™ (www.rusubortun.ro), Oltin Dogaru – fotograf profesionist (www.oltin.ro) si Gabriel Craciun – Corporate PR/Communications, Mercedes-Benz Romania.
In 2010, autovehicule care apartin Noii Clase E Mercedes-Benz, alaturi de Mercedes-Benz Viano vor sta in totalitate la dispozitia invitatilor TIFF, printre care se numara si membrii juriului: Monica Barladeanu, Martin Blaney, Christine Dollhofer si Geoffrey Gilmore.
De asemenea, si in acest an, Mercedes-Benz va recunoaste si premia excelenta in cadrul festivalului, acordand Premiul de Excelenta TIFF 2010 maestrului Liviu Ciulei, personalitate marcanta a filmului si teatrului romanesc. Acesta va fi omagiat prin acordarea Premiului de Excelenta si prezenta a trei dintre filmele sale in sectiunea traditionala a festivalului, 3X3.
Detalii despre Festivalul International de Film Transilvania TIFF 2010 pot fi accesate la adresa: www.tiff.ro.
Mai multe informatii despre concursul Mercedes-Benz puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro/ConcursTIFF, www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Gabriel Craciun
gabriel.craciun@daimler.com 
+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here