Concerte: Ja Rule @ Bamboo Bucuresti

0
751

Club Bamboo

Renumitul rapper Ja Rule, a trimis special pentru fanii din Romania un mesaj video prin care ii invita la cele doua concerte ale sale: pe 6 ianuarie in Bamboo Brasov, iar pe 8 ianuarie in Bamboo Bucuresti!
Pe numele sau adevarat Jeffrey Atkins, artistul de origine americana si-a creat un adevarat imperiu muzical, atat pe “taramul fagaduintei”, cat si in afara acestuia. De-a lungul carierei sale a primit numeroase distinctii si fost desemnat cel mai bun artist Hip Hop la premiile Bet si World Music Award.
Pentru ca tu sa ai in fata un artist de talie internationala, in prima saptamana a anului nou, Bamboo iti ofera nu unul, ci doua concerte cu Ja Rule! Pe 6 decembrie in Brasov, iar pe 8 decembrie in cel mai nou club din ansamblul rezidential Tampa Gardens, Bamboo Brasov!
Aceasta nu este insa prima data cand artistul american vine in Bamboo! Incantat de decorul, atmosfera si publicul din Bamboo, Ja Rule isi anunta de data aceasta personal prezenta: “Va astept pe toti pe 6 ianuarie, la un show live, in Bamboo Brasov, iar pe 8 ianuarie, in Bamboo Bucuresti!”
Dupa concertele sustinute in 2010 in cluburile Bamboo din Bucuresti si din Mamaia, cat si in Le Gaga, Ja Rule completeaza show-urilor din locatiile Bamboo Group prin prezenta sa in cel mai nou club: Bamboo Brasov, pe 6 ianuarie.
Vibratii, energie si cele mai spectaculoase beat-uri! Doua show-uri care vor scrie istorie, pe 6 si 8 ianuarie, in Bamboo!

Intrare club Bamboo Brasov: 50 Ron.
Studentii beneficiaza de 50% REDUCERE la prezentarea carnetului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here