Concerte: Concert byron in True Club din Bucuresti

0
924

True Social Club

Aflati in plin turneu de promovare al celui mai nou album, Perfect, ce contine 16 adaptari si reorchestrari dupa melodii romanesti mai mult sau mai putin celebre, cei de la byron fac o oprire si la Bucuresti in singurul concert de club din oras din luna martie. Astfel, trupa va concerta vineri noaptea, pe 11 martie, in True Club, incepand cu ora 24:00. Se vor canta piese atat de pe noul disc, lansat in februarie, cat si de pe Forbidden Drama (2007) si A Kind of Alchemy (2009).
„Totul a pornit de la o provocare: cand am infiintat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult in gluma atunci, ca al treilea album va fi in limba romana. Apoi ne-am dat seama ca ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – sa le multumim, intr-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, asadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune ca Perfect este cel mai indraznet lucru pe care l-am facut pana acum, atat prin concept cat si prin executie. Lista de invitati este foarte mare si o sa aveti surpriza sa vedeti alaturi de noi cateva nume foarte cunoscute. Daca faci un pas in spate sa te uiti cati oameni au fost implicati in acest proiect, de la compozitori la interpreti si colaboratori, e extraordinar.” spune Dan Byron, solistul trupei, despre cel mai nou album.

Va asteptam asadar la o seara de melodii vechi si noi cu parfum byron vineri noaptea, pe 11 martie, in True Club din Centrul Vechi (Splaiul Independentei colt cu str. Selari). Startul se da la ora 24:00, rezervari se pot face la numarul 0727 488 087 iar biletele costa 20 de lei si se gasesc exclusiv la intrarea in club. True Club este singurul club de muzica live exclusiv din Centrul Vechi-Bucuresti.

Urmatoarea oprire a trupei byron va fi la Suceava pe 18 martie.

Trupa este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Marcel Moldovan (tobe).

Site oficial: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Myspace: http://myspace.com/byronmusicspace

Facebook.com/true.clubb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here