Concerte: Concert Blackbeers în Elephant Pub Bucuresti

0
690

Elephant Pub

Concert Blackbeers în Elephant Pub Bucuresti

Joi, 17 Februarie 2011, orele 21

-petrecere de lansare a noului site-

Formaţia Blackbeers a luat fiinţă în anul 1999, în primii ani de activitate cântând muzică tradiţională irlandeză. Începând cu 2005 Blackbeers abordează genul rock-celtic, dar în 2008 se retrage temporar de pe scena muzicală.

După o revenire in forţă în primăvara anului 2010, trupa Blackbeers va susţine un concert de irish/celtic rock & punk în Elephant Pub din Centrul Vechi (Gabroveni 16) – Bucureşti, joi, 17 Februarie, începând cu orele 21, concert dedicat lansării noului site www.blackbeers.com.

Rockul celtic este o formă de folk-rock cu influenţe celtice, popular încă din anii ’70. Se bazează pe muzica tradiţională irlandeză, scoţiană, galeză sau bretonă dar într-o orchestraţie rock. După ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au făcut istorie, în SUA a apărut şi ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, întruchipând spiritul irlandez în deosebitele sale ipostaze, vor fi interpretate într-o manieră rock personalizată.

“In Heaven there is no beer

That’s why we drink it here
And when we’re gone from here
Our friends will be drinking all the beer.”

Cu aceste versuri din repertoriul lor dar şi altele pline de surprize, “Berile Negre” va aşteaptă la o petrecere pe cinste ocazionată de lansarea noului site.

Slainte!

www.blackbeers.com

Info:

Joi – 17 februarie, orele 21

Elephant Pub

Centrul Istoric, Str. Gabroveni nr. 16

Concert Blackbeers, Celtic/Irish Rock & Punk

tel. 021-3112267

Intrare: 10 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here