Concert umanitar ,,Zambetul din cutie”

0
752

Asociatia SANSA TA si ROMEXPO, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, (16 scolii sau alaturat proiectului, 4500 de copii sau decis sa aduca cadouri pentru copii saraci din Tara) Radio Romania Junior,  Radio Lynx,  alaturi de alte persoane fizice si juridice. Joi, 29 noiembrie 2012, ora 17:00, concertul ,,Zambetul din cutie”, unde proiectul ne dorim sa se bucure de o mediatizare pe masura, si un impact de suflet pentru mii de copii care asteapta zambetul nostru.

Concertul se va desfasura la Romexpo, Pavilionul Central A, unde se va bucura de extraordinara participare a artistilor mici si mari ai scenei muzicale din Romania:  Semifinalisti de la Vocea Romaniei – Trupa Merci Band (Sebastian Muntean, Oana Bratu, Maximilian Muntean) David Bryan, Mihai Constantinescu, Tenzi Romanitan, Andra si Razvan, copii de la Learn With Music, copii de la scoala Olga Gudynn si Copii de la Flori si Stele, unde vor sustine acest proiect pentru copii, adolescenti, tinerii, care vor sprijini proiectul Zambetul din cutie. Concertul se organizeaza in beneficiul copii saraci, prin aceasta actiune,  motivam copii sa fie uniti pentru o cauza nobila.

Invitat special va fi ,, DJ Robot ,,

Prezentator: Marina Almasan

puteti sustine campania si pe site de socializare, bloguri, facebook, etc.

Evenimentul se va desfasura in beneficiul copiilor saraci din cele 10 judete ale tarii (Vaslui, Iasi, Botosani, Valcea, Buzau, Hunedoara, Covasna, Ialomita, Ilfov si Valcea). Scopul aceastei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora  in perioada 10-16 decembrie 2012 la peste 5000 dintre copiii cei mai saraci din tara, mai precis 25 de sate si comune, selectate pentru anul 2012 de organizatori, cu ajutorul primariilor locale.

Scolile implicate in campania Zambetul din cutie, din Bucuresti si Ilfov sunt: Scoala , Scoala Europeana Bucuresti; American International School of Bucharest. Colegiul National ,,Mihai Viteazu,,; sCOALA  NR. 17 „PIA BRATIANU” ;Colegiul  I.L Caragiale; Colegiul  Teoretic ,,Nicolae Iorga,,; Colegiul National ,,Octav Onicescu,, ; Colegiul Naţional „Gheorghe Lazar” ; Olga Gudynn; International School of Bucharest; sC. NR. 11 „ION ELIADE RADULESCU”; The Lauder-Reut Educational Complex; Scoala nr. 45; Colegiul. National „GEORGE COSBUC,,; Scoala Jean Mone Colegiul German Goethe; Gradinita Privata ,,Learn With Music.

Proiectul are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii acestui proiect de Craciun. Pe langa cutia de cadouri, se mai pot aduce alimente, haine, jucari, rechizite, carti, etc.

Concertul, va face parte integranta a primei zi Kidex si targului de craciun,  unde vor fi si reprezentanti ai unor ambasade straine in Romania, la Romexpo 29.11.2012, unde copii sa fie cu adevarat intr-o atmosfera de sarbatoare.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatia de risc.

Partenerii/Sponsori:
Romexpo, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Radio Romania Junior, Fratelli Social Events, World Class, Tipografia PPB, Rinf, Pizza Hut, Orhideea Residence & Spa,  Niro Group, Radio Linx, Comunicate de presa, BCR Banca pentru Locuinte, si multi alti, care se vor alatura pe parcurs.
Date de contact:
Ciobotaru Gabriel – Coordonator Programe Sociale
Casiana Fometesscu – Coordonator Dep. PR – Asociatia Sansa Ta
Tel: 031 82 22 457; 0763463191; Fax: 021 56 96 556

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here