Comunitatea studenților antreprenori vine la Modex Blockchain Labs

0
1744

Bucureşti, 14 ianuarie 2019 – Modex Blockchain Labs Bucureşti, primul blockchain hub din România, găzduieşte miercuri, 16 ianuarie, un nou meet-up GrowthClub la care vor participa 80 de tineri cu inițiativă, idei sau business-uri dezvoltate. Organizat de GrowthClub – comunitatea studenților antreprenori – cu sprijinul Modex, Difrnt, IuDizain şi Confidas, evenimentul este deschis tuturor studenților antreprenori sau pasionați de afaceri.

 

Speakerii evenimentului vor fi Mihai Ivașcu, CEO & Fondator Modex, şi Vlad Andriescu, redactor-șef Start-up.ro. La 30 de ani, Mihai are o experiență de 10 ani în FinTech, software development și project management. A pus bazele Modex, primul App Store pentru servicii și aplicații de blockchain la nivel global. Mihai a studiat la Universitatea Harvard, Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Centrul de Inovare Silicon Valley. Vlad a lansat site-ul de știri start-up.ro şi urmăreşte ecosistemul startup-urilor românești de peste 7 ani. Având o vastă experiență în jurnalismul de antreprenoriat și tehnologie, Vlad a văzut și a analizat startup-uri în toate fazele: la stadiul de idee, lansare, creștere, exit sau chiar eșec.

 

Mihai Ivaşcu: „Suntem bucuroşi să găzduim meet-up-ul GrowthClub la primul blockchain hub din România. Încă de la lansare, Modex a pus accentul pe inovaţie, pe stabilirea de noi standarde în domeniu şi pe aducerea unui plus de valoare comunităţii prin soluţiile şi instrumentele pe care le oferim dezvoltatorilor, dar şi companiilor. Sunt convins că aceste valori sunt împărtăşite şi de participanţii la acest eveniment, tineri cu idei cu potenţial de afaceri sau cu proiecte deja dezvoltate.”

 

Vlad Andriescu: „GrowthClub este o comunitate formată din studenți cu potențial care au dezvoltat sau plănuiesc să dezvolte o afacere. Scopul GrowthClub este de a-i descoperi și a-i conecta pe studenții cu potențial de creștere pentru a le oferi atât educație de top, cât și resurse utile afacerilor lor. Asocierea cu Modex nu este deloc întâmplătoare şi am convingerea că vom descoperi, în cadrul meet-up-ului, câteva persoane şi proiecte deosebit de interesante!”

 

Vino să cunoști restul membrilor comunității și pe antreprenorii invitați să ne povestească despre experiența lor! Te aşteptam miercuri, 16 ianuarie, la Modex Blockchain Labs – str. Baba Novac nr. 19A, etaj 12, sector 3, Bucureşti.

 

Agenda evenimentului

 

18:30 – Înregistrare

18:45 – Deschiderea meet-up-ului

19:00 – Vlad Andriescu & Mihai Ivascu

19:30 – Coffee break

19:45 – Q&A

20:15 – Networking

20:45 – Drinks

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here