COMUNICAT DE PRESĂ

0
667

 

            Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 4 mai 2023, în cadrul Universității  „Stefan Cel Mare” din Suceava cel de-al doilea eveniment din cadrul “ROMANIA START-UP REVOLUTION”.

Evenimentul a avut ca scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și prezentarea noului concept CNIPMMR: ROMANIA START-UP REVOLUTION ce conține elemente și programe esențiale pentru noul program de guvernare.

Astfel, în prezența a peste 300 de studenți, evenimentul de astăzi a prezentat informații despre antreprenoriat, sfaturi practice pentru început de drum și a menționat oportunitățile existente în sfera antreprenorială și a start-up-urilor susținute de CNIPMMR în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial, prin susținerea tinerilor în implementarea ideii lor de business.

 

Au luat cuvântul următorii speakeri:

  • Florin JIANU, președinte CNIPMMR
  • Doina IACOBAN, subsecretar de stat MIPE
  • univ.dr.ec. Gabriela PRELIPCEAN, Prorector Universitatea Ștefan cel Mare, Suceava
  • Liliana AGHEORGHICESEI, președinte PIMM Suceava și antreprenor
  • Andreea DRUȚĂ, CEO Lapterra
  • Răzvan UNGURAȘU, CEO RaisisSoftware
  • Mihaela AVRAM, Director Agenție Suceava GROUPAMA
  • Andrei Ovidiu PĂUN, Coordonator Zonal Vânzări Microîntreprinderi BCR

Moderator: Ștefan MANOLACHE

 

“Continuăm astăzi seria de evenimente de promovare a noului concept național: Romania Start-up Revolution, la Universitatea din Suceava. Vom merge în cât mai multe universități din țară, să promovăm noile instrumente și colecții de programe cuprinse în acest concept. România are nevoie de tineri antreprenori, tinerii antreprenori au nevoie de o Românie antreprenorială. Sperăm ca acest program să fie inclus în viitorul program de guvernare și să devină aplicabil încă din luna iunie!” a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR în cadrul evenimentului.

Eveniment realizat cu sprijinul BCR și Groupama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here