Competitie de studii de caz pentru tinerii cu potential din Bucuresti

0
755

 Proiectul de cariera si inovatie, Career Innovation Week este anul acesta umbrela pentru doua evenimente de cariera adresate tinerilor cu potential din Bucuresti si Brasov. HiPos’ Challenge reprezinta o competitie de studii de caz ce se va desfasura in data de 7 noiembrie la Hotel Caro si se adreseaza studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti ce au ca domenii de interes: Marketing, Vanzari, Comercial, Financiar sau Inginerie.

Inscrierea la eveniment este gratuita, iar cei care vor sa participe la competitia de studii de caz se pot inscrie pana la data de 1 noiembrie 2015, pe www.hipo.ro.

De ce le recomandam tinerilor sa participe la Career Innovation Week?

  • Au posibilitatea sa ia parte la o competitie de studii de caz in domenii precum: Marketing, Vanzari, Comercial, Financiar sau Inginerie si au sansa sa castige premii importante din partea companiilor participante. Astfel, isi vor testa si abilitatile si competentele dobandite pe parcursul anilor de studiu intr-un mediu dinamic pentru a genera rezultate de succes.

  • Interactioneaza cu reprezentanti cu ai unor companii de top si isi cresc astfel sansele de a fi remarcat de catre ei prin exercitiile pe care le vor avea de realizat.

  • Intalnesc alti participanti cu aceleasi interese ca ei cu care vor interactiona, schimba planuri si idei in ceea ce priveste rezolvarea studiului de caz propus.

Cine se poate inscrie in aceasta toamna la HiPos’ Challenge? Proiectul se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu experienta internationala, rezultate academice foarte bune, cei care au facut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica. Participarea la acest eveniment este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro

„Prin evenimentul HiPos’ Challenge ne-am propus sa construim un spatiu de interactiune informal intre partenerii evenimentului si participanti, astlfel incat sa facilitam si un eventual proces de selectie pentru pozitiile de internship/traineeship pe care le au disponibile. In plus, in cadrul evenimentului din acest an, participantii vor avea ocazia sa aplice abilitatile si cunostintele dobandite pe parcursul facultatii prin intermediul studiului de caz din fiecare domeniu pe care vor trebui sa il rezolve lucrand in echipa. Un alt aspect important al evenimentului este faptul ca, dupa rezolvarea studiului de caz, echipele vor trebui sa isi prezinte ideile reiesite din exercitiu, exersandu-si astfel si abilitatile de prezentare si de incadrare intr-un timp alocat.” – Mara Hoaghe, Junior Project Manager HiPos’ Challenge.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului Career Innovation Week. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here