Compartimentarile din sticla cu modele diverse

0
1628

Compartimentarile din sticla au devenit foarte populare, in ultima perioada, astfel ca sunt, deseori, intalnite, atat in locuinte, cat si in caldiri de birouri, in spatii publice si asa mai departe. La Securit International se gaseste exact ce aveti nevoie in materie de compartimentari din sticla, astfel incat sa fie realizat un design modern in orice spatiu in care este nevoie de luminozitate din plin.

Companie specializata in prelucrarea de sticla, Securit le ofera clientilor sai sfatul profesionistilor in domeniu, astfel incat sa se gaseasca solutii rapide si eficiente pentru orice fel de proiect.

Un look modern si o functionalitate maxima datorita compartimentarilor din sticla de la Securit International

Modelele de compartimentari din sticla de la Securit International sunt foarte diverse, astfel ca se poate opta si pentru personalizarea lor. De pilda, sticla poate fi inscriptionata cu sigla firmei sau cu numele persoanei care utilizeaza respectivul spatiu si asa mai departe.

Sticla este un material din ce in ce mai comun in acest domeniu, astfel ca nu e de mirare ca, daca in trecut se folosea sticla clasica in speta la geamuri, in zilele noastre o intalnim sub fel si fel de forme si in diverse modele. Se poate opta pana si pentru sablarea ei si, sa nu uitam, vorbim, per ansamblu, de o sticla securizata, care este mult mai rezistenta in timp.

De ce sa optati pentru compartimentarile din sticla in loc de pereti normali?

Ei bine, am dat ca exemplu anterior un spatiu de birou. Repartizarea spatiului acestuia este, uneori, complicata, compartimentarea sa trebuie sa tina cont de anumite aspecte. Datorita compartimentarilor din sticla de la Securit International, calitatea materialelor folosite este de luat in calcul, in primul rand.

Apoi, mai e si aspectul ca unele compartimentari din sticla vor oferi clar lumina naturala din plin. Acest lucru poate fi considerat, din mai multe puncte de vedere. Unul dintre aceste puncte de vedere este acela ca, in fapt, lumina naturala este mult mai sanatoasa pentru ochi decat cea artificiala. In plus, mai e si aspectul ca lumina naturala care patrunde mai usor in cadrul unui spatiu ce dispune de compartimentari din sticla este gratuita, comparativ cu lumina electrica.

Pentru un design modern, elegant si util

Orice decizie ati lua in privinta amenajarii unui spatiu, merita sa dati cateva click-uri pe www.securitinternational.ro, pentru a vedea ce e disponibil, cel putin, si ce optiuni aveti in materie de utilizare de elemente din sticla la preturi extrem de competitive.

Un design modern, elegant, dar si util, cu o functionalitate maxima, e din ce in ce mai apreciat in zilele noastre, iar un design care poate se doreste a fi si minimalist, de exemplu, este usor de realizat cu elemente din sticla care se gasesc pe website-ul companiei, www.securitinternational.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here