Companii de top recruteaza pe 30-31 martie in cadrul celui mai important targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP

0
651

Bucuresti, 12 martie 2012 In aceasta primavara cel mai important targ de cariera va avea loc in perioada 30-31 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. La eveniment vor participa peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail, iar dintre acestea cele mai bine reprezentate domenii din punct de vedere al numarului de joburi sunt: IT, Telecom, outsourcing si consultanta.

Peste 3000 de oportunitati de cariera sunt oferite de cele mai active companii din Romania atat candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor. In aceasta primavara departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP sunt contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii.
Printre companiile cu un numar mare de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP se numara Wipro Technologies care isi va mari echipa cu “aproximativ 100 de noi colegi pana la sfarsitul verii. Majoritatea pozitiilor sunt de ingineri pentru procese de support tehnic sau helpdesk. De asemenea, avem mai multe oportunitati pentru absolventii de studii economice. In ambele cazuri, o a doua limba straina vorbita la un nivel avansat constituie un avantaj. Cautam in general vorbitori de Germana, Italiana, Portugheza, Spaniola, Olandeza, Franceza, Suedeza sau Rusa” a declarat Oana Popa Recruitment Lead, Wipro Technologies.
“Bitdefender este in permanenta in cautare de talente. In Romania avem deschise 40 de pozitii in echipele tehnice, servicii suport catre client, online, comunicare, atat pentru cei cu experienta deja dovedita dar si pentru cei care au abilitati ce pot fi ulterior dezvoltate lucrand in cadrul proiectelor Bitdefender. Pe langa specialisti, cautam si tineri pentru stagii de pregatire, studenti din facultatile de profil IT&C, care pe o perioada de 3 luni vor putea sa ia contact cu modul de lucru dintr-o companie precum si cu tehnologiile dezvoltate in Bitdefender” a declarat Cristina VISAN, HR Generalist, Bitdefender.
„In cadrul Angajatori de TOP, 1&1 Internet Development ofera 30 de oportunitati de angajare, dintre care jumatate sunt mid-level, 30% entry level, iar restul senior. Departamentele de Software Development, Quality Assurance, Project Management, User Experience, Product Development, sunt cele pentru care cautam personal, cu orientare catre inovatie, deschidere spre invatare si adaptare rapida la un mediu dinamic”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General 1&1 Internet Development.
In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000 de candidatii, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee. Oferta angajatorilor acopera toate domeniile de activitate, iar printre companiile prezente in cele doua zile ale evenimentului, putem mentiona:
IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google
Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange
Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS – Computer Generated Solutions, Webhelp, Wipro Technologies
Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub, Lafarge Gips, Carpacement Holding
Banking: BCR, BRD, Raiffeisen Bank
Consultanta: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC, Mazars
FMCG: Coca-Cola HBC Romania, JTI, Kraft Foods Romania, L’Oréal, Nestlé Romania, British American Tobacco, Delaco Distribution, Danone, Unilever
Farma: Sandoz, Prisum
Retail: Mega Image, Billa, Decathlon
Un concept inovator al aceastei editii Angajatori de TOP este modalitatea in care vizitatorii pot aplica CV-ul pentru pozitiile deschise de companiile participante. Incepand cu aceasta primavara cu un singur CV BarCODE candidatii pot aplica la cele peste 3000 de oportunitati de cariera.  “Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga un candidat? Foarte simplu. Participantii la eveniment sunt invitati sa acceseze contul personal de pe www.hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja realizat. Din contul lor candidatii trebuie sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi sa il printeze intr-un singur exemplar si sa vina cu el la eveniment, pe 30-31 martie. La targ, reprezentantii companiei vor scana si salva CV-urile aplicantilor, fapt ca duce la facilitarea procesului de recrutare. Ne asteptam astfel ca numarul angajarilor sa creasca in urma evenimentului Angajatori de TOP” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.  
Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro  

Evenimentul Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: Radio21, Bestjobs, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, Evenimente Studentesti, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Stud-life, Curierul National, Romania Libera, Business-edu.ro, Spectacular, Calendar Evenimente, Computer Blog, HIT.ro, COMUNIC@TII Mobile, Metropotam, RegieLive, Balaur, Educativa, Talente, Start UB si Ziare.com.
Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: programul Consulting Days, proiectul Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here