Companie romaneasca de real-estate lanseaza conceptul de RENTCIERGE

0
1821

Atunci cand un consultant imobiliar cu experienta intalneste un avocat pasionat de real-estate, dinamica segmentului corporate din piata de inchirieri birouri creste. For real. 24REAL inseamna real-estate, 24 de ore din 24, iar numele brandului construit de catre cei doi antreprenori romani – Constantin Capraru si Adrian Stirbu reflecta exact tipul de servicii oferite de catre companie.

24REAL a inseamnat o investitie initiala de 30.000 eur, iar cifra de afaceri a companiei a crescut cu 30% in fiecare an. Cum? Solutiile oferite de echipa 24REAL sunt intr-un permanent echilibru cu toate elementele pe care o tranzactie de inchiriere le presupune si pornesc, firesc, de la nevoile clientului: locatie, buget, configuratie spatiu, timp (timing), imagine.

In plus, 24REAL lanseaza un nou concept pe piata de real-estate – RENTCIERGE.

Adrian Stirbu, partener 24REAL – “Concierge inseamna servicii de inalta clasa, iar in zona de renting corporate este esential pentru noi sa facem diferenta prin serviciile pe care le oferim. De aceea, RENTCIERGE a fost conceput ca o prelungire fireasca a brandului 24REAL si ne bucuram sa oferim clientilor nostri o perspectiva noua.”

Pe langa serviciile clasice oferite de 24REAL cu privire la identificarea locatiei potrivite si negocierea detaliilor comerciale, RENTCIERGE inseamna o serie de alte servicii:

  • asistenta gratuita si suport de natura legala prin intermediul unui avocat in vederea indeplinirii operatiunilor de inregistrare la Registrul Comertului a noului sediu social;

  • solutii gratuite de space planning oferite de catre un arhitect autorizat, precum si solutii de amenajare a noilor locatii prin parteneriate cu unii dintre cei mai mari furnizori de astfel de solutii din piata;

  • solutii de relocare a clientilor

  • consultanta privind piata de real-estate si tendintele acesteia.

Constantin Capraru, partener 24REAL “In ultimii ani, piata s-a stabilizat mai ales din punct de vedere al preturilor. Ca si trend, au inceput sa fie livrate cladiri de birouri certificate green. Dezvoltatorii pun pret pe optimizarea functionalitatii spatiilor. Spatiile comune sunt din ce in ce mai mici (au scazut de la 10-15 % la 5 – 8 %). Proprietarii proiecteaza cladirile gandind optimizarea costurilor pentru companii, dar si un mediu de lucru cat mai placut. De exemplu, Immofinanz creeaza zone de relaxare si enter/infotainment in zonele de receptie ale cladirilor. Alti proprietari au construit dusuri/vestiare si parcaje pentru biciclete.”

Adrian Stirbu, partener 24REAL – “Pentru noi este interesant de urmarit si impactul pe care generatia Y/Millenials o are asupra pietei – a crescut numarul cererilor pentru spatii mici, in care sa isi desfasoare activitatea start-up-urile, dar care, in 2-3 ani incep sa se extinda.”

Si din perspectiva aceasta, 24REAL se pregateste pentru viitor.

***

www.24real.ro

Clienti 24REAL: Regina Maria; Shop&Go Mega Image; EDS Romania; Ambasada Ungariei; Circo Dentistry; Candy Romania; Answer Romania; Lycamobile Romania; Viva Credit; DB Engineering Romania; Solvit Networks; Logstor; Randstad Romania; Nexus Electronics; Rauch Romania; First Advertising Agency; The Panoptikon; Interallis Chemicals Romania; Scoala experimentelor; Yum Software, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here