Compania românească CryptoDATA Tech a lansat aplicația Wispr pentru comunicare criptată și securizată

0
1130

 

Prima aplicație pentru comunicare criptată și transfer securizat de fișiere, dezvoltată în România, a fost  lansată de către compania CryptoDATA Tech și este disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Compania românească CryptoDATA Tech, ce activează în domeniul tehnologiei, vizând în special dezvoltarea soluțiilor de securitate cibernetică, definitorii pentru siguranța comunicării în mediul digital, vine în sprijinul utilizatorilor individuali și corporate cu o soluție nouă, inovatoare și complexă de comunicare securizată și criptată.

CEO CryptoDATA, Ovidiu Toma:  Prin lansarea aplicației  Wispr, dezvoltată integral în România, ne dorim să atragem atenția asupra importanței securizării transferului de informații, protecției datelor cu caracter personal și, de asemenea, ne propunem să educăm publicul larg despre importanța conceptului de “intimitate digitală”.
Misiunea CryptoDATA este de a transforma o tehnologie disponibilă exclusiv companiilor mari și instituțiilor guvernamentale într-o tehnologie accesibilă utilizatorului obișnuit prin intermediul  dispozitivelor noastre criptate precum smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM, iar de acum cu o aplicație gratuită disponibilă atât în Google Play, cât și App Store.

Echipa CryptoDATA a dezvoltat în România o nouă soluție software de comunicare criptată pentru utilizatorii de dispozitive smart nesecurizate, soluție care a fost lansată în piață sub forma unei aplicații de mesagerie instantă, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Având în vedere faptul că în prezent menținerea intimității digitale a devenit o provocare complexă în contextul în care furnizăm constant date personale prin intermediul dispozitivelor smart proprii către companii și furnizori terți de servicii, aplicația Wispr reprezintă prezentul și viitorul comunicării securizate. Mesajele text, apelurile audio sau video și transferurile de fișiere sunt complet securizate și criptate.

 

 

Cele mai importante beneficii furnizate de aplicația Wispr către utilizatorii din întreaga lume sunt următoarele:

Securitate integrală a datelor:

Wispr este o tehnologie de ultimă generație care asigură transmiterea de mesaje și transferuri de fișiere securizate în orice moment.

Criptare prin tehnologia Blockchain:

Transmiterea, efectuarea și primirea de mesaje text sau audio, apeluri audio sau video și transferurile fișiere sunt criptate prin intermediul protocolului VOBP (Voice Over Blockchain Protocol) dezvoltat și patentat de compania românească CryptoDATA Tech.

Aplicație gratuită:

Aplicația Wispr este disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Deși inițial aplicația Wispr a fost dezvoltată în exclusivitate pentru dispozitivele smart securizate ale companiei CryptoDATA, smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM, aceasta reprezintă o soluție accesibilă și, în special, flexibilă destinată comunicării securizate intercompany, facilitând atât schimbul de mesaje audio, text și transfer securizat de fișiere, cât și efectuarea de apeluri voce, video și teleconferințe prin dispozitivele smart obișnuite.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here