Cometex inaugurează cel de-al zecelea parc comercial din rețeaua sa în orașul Râmnicu Vâlcea

0
989

 

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 30 noiembrie un nou centru comercial modern. Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, Mobexpert, Maxi Pet, Pepco, Jysk, Penny și Kik. Cu o suprafață de peste 9.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea reprezintă rezultatul unei investiții de peste 11 milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 10 locații în toată țara.

 

Cel mai nou centru comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea, situat pe strada Posada nr.51 lângă magazinul Dedeman, se adresează familiilor iar mixul de chiriași oferă o nouă experiență de cumpărături pentru locuitorii orașului Râmnicu Vâlcea și împrejurimi. Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienții mai aproape de branduri importante, atât românești, cât și internaționale, din mai multe domenii creând astfel destinații referință pentru cumpărători.

 

“Ne bucurăm să inaugurăm acest parc comercial modern în Râmnicu Vâlcea și să contribuim la dezvoltarea economică a acestei zone. Vom continua să investim la nivel local și în alte destinații de shopping din țară, acolo unde identificăm potențial de dezvoltare. Rămânem fideli principiilor noastre de a construi proiecte sustenabile cu accent pe protectia mediului inconjurator”, a declarat Dan Ostahie, Președintele Consiliului de Administrație Cometex.

 

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiența energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.

 

Cometex are în portofoliu 10 parcuri de retail aflate în orașele: Turnu Magurele, Huși, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Brașov, Dej, Vatra Dornei și Râmnicu Vâlcea. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi.

 

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Cometex

 

Compania COMETEX are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potențial de creștere și sustenabilitate. Partenerii de retail din proiectele COMETEX sunt branduri cunoscute la nivel național și internațional, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Animax, Banca Transilvania, Deichmann, DM, Dr. Max, Fressnapf, JYSK, Kaufland, KiK, Media Galaxy, McDonald’s, Martes Sport, Mobexpert, Maxi Pet, Noriel, Natürlich, Pepco, Practi, Penny, Raiffeisen Bank, Sinsay, Sportisimo, Staer, Takko, Zoo Center, precum și operatori locali și naționali din zona de food&beverages.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here