COMBINATII UCIGASE

0
1304

Unele alimente nu trebuie mancate niciodata impreuna deoarece impiedica absorbtia de nutrienti, baloneaza si fac sa creasca nivelul zaharului din sange.

Nu o sa va vina sa credeti, dar GEMUL PE PAINE ALBA face sa creasca foarte mult nivelul zaharului din sânge si, pe termen lung, cresterea si scădearea bruscă a nivelului zahărului în sânge afectează pancreasul și conduce la rezistă la insulină și diabet.

O alta asociere nociva pentru organism este ALCOOL SI COFEINA.

Daca beți un pahar cu vin și pentru a combate senzația de somnolență, beți o ceașcă cu cafea faceti o mare greseala deoarece energia obținută din cofeină maschează intoxicația cu alcool. Același lucru este valabil și pentru băuturile/coctailurile care combină cele două substanțe, spre exemplu Irish coffee, Russian coffee sau vodka și Red Bull.

Daca serviti CEAI NEGRU, nu este bine sa-l amestecati CU LAPTE. Ceaiul negru este bogat în antioxidanți. Adaugand chiar și o cantitate mică de lapte (de vacă sau de soia) în ceașca cu ceai, proteinele din lapte blocheaza antioxidantii si anuleza rolul acestora de a reduce inflamatia in diverse boli cronice. Nu puteți beneficia nici de calciul din lapte deoarece cofeina din ceai împiedică absorbția calciului in organism.

Asocierea BURGERI CU BERE este nociva pentru organism. Aceasta combinatie ingrasa si vă face să vă simțiți greoi. Alimentele bogate în grăsimi se digeră mult mai greu, iar alcool nu va face decât să întârzie acest proces complex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here