COLLIERS INTERNATIONAL, DESEMNAT PROPERTY MANAGER PENTRU PORTOFOLIUL LOCAL AL GE CAPITAL REAL ESTATE

0
632

Bucuresti, 22 Noiembrie 2011 – Colliers International a castigat mandatul de property management pentru parcurile logistice Olympian, portofoliul industrial de 45.000 mp detinut de GE Capital Real Estate impreuna cu Helios Phoenix.

Olympian Parks cuprinde doua centre industriale si logistice in Timisoara si Brasov, care pot gazdui companii mici, mijlocii si mari, operatori locali sau internationali din domeniul distributiei, al productiei usoare sau chiriasi care au nevoie de diverse spatii de depozitare (cu sau fara climatizare).
Proiectul de 27.280 mp dezvoltat in Timisoara a fost livrat pe piata in trimestrul II al anului 2011. Aceasta locatie are avantajul de a se afla mai aproape de vestul Europei si poate satisface nevoile logisticienilor care opereaza la nivel regional. Mai multe dezvoltari comerciale si de retail sunt planificate in zona orasului Timisoara, ceea ce va creste spori interesul utilizatorilor pentru  facilitati de depozitare.
Proiectul situat in Brasov se afla la 8 km vest de oras, pe E574, ceea ce asigura o accesibilitate foarte buna catre rute de  transport importante, precum DN1, care face legatura dintre Brasov si Bucuresti. Olympian Park Brasov ofera 17.880 mp de spatii de depozitare de foarte buna calitate.
Dupa lansarea departamentului de Property Management la inceputului acestui an, Colliers International a castigat doi clienti majori: o cladire de birouri de marime medie, dezvoltata de Allianz Tiriac si cele doua proprietati detinute de GE Capital Real Estate impreuna cu Helios Phoenix. Astfel, Colliers este responsabil de relatia cu chiriasii, subcontractarea serviciilor, controlul bugetului operational, mentinerea si imbunatatirea performantei generale a activelor, precum si de serviciile financiare si de raportarea catre proprietar.
„Castigarea mandatului de property management pentru proiectele GE Capital Real Estate este o realizare deosebita pentru Colliers International Romania. GE Capital Real Estate este un client foarte important pentru noi, iar echipa Colliers isi propune sa ofere cea mai buna administrare pentru Olympian Timisoara si Olympian Brasov”, declara Stefania Baldovinescu, director al departamentului de Property Management in cadrul Colliers International Romania.

„Sunt incantat de decizia GE Capital Real Estate de a alege Colliers International ca partener pentru serviciile de property management ale celor doua parcuri logistice. Acest angajament reprezinta un pas important pentru echipa noastra si reflecta abilitatea noastra de a oferi marilor proprietari internationali servicii calitative de property management. Prin acest angajament dorim sa continuam construirea unei relatii puternice cu GE Capital Real Estate la nivelul Europei Centrale si de Est”, a declarat Sean Dowsey, Director Real Estate Management Services pe zona Europei Centrale si de Est.
###

DESPRE COMPANII
Colliers International este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare, cu mai mult de 15.000 specialisti care lucreaza in 480 de birouri din 61 de tari. Subsidiara a FirstService Corporation (NASDAQ: FSRV; TSX: FSV si FSV.PR.U), Colliers ofera stabilitatea unui partener financiar puternic pastrand in acelasi timp o  importanta componenta locala, oferind clientilor solutii inovatoare si de incredere. Colliers ofera o gama larga de servicii clientilor finali, dezvoltatorilor si investitorilor, de la brokeraj, property si asset management, project management, investitii si consultanta, evaluari si pana la studii de piata sau produse adresate bancilor. Compania Lipsey si revista National Real Estate Investor au plasat Colliers International pe locul doi in lume ca brand de consultanta imobiliara.  
in Romania, Colliers International este lider de piata si ofera servicii complete de consultanta imobiliara. Mai multe detalii pe www.colliers.ro.
GE Capital Real Estate 
GE Capital Real Estate (www.gecapitalrealestate.com) is one of the world’s premier commercial real estate investment and operations companies.   Assets total US$68 billion in 31 markets throughout North America, Europe, Asia and Australia/New Zealand.  GE Capital Real Estate has deep experience – with a history of building relationships and opening doors to commercial real estate for thousands of tenants, investors, borrowers and brokers worldwide.

Contact:
Andreea Paun, Marketing & PR Coordinator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here