Cognizant Softvision, Partener Principal la cel mai amplu festival de tehnologie și inovație din România, Bucharest Tech Week

0
623
  • Festivalul aduce în lumina reflectoarelor cei mai cunoscuți lideri și experți internaționali din domeniul tehnologiei 
  • Cognizant Softvision va prezenta la eveniment conceptul său de “întoarcere la birou”, studio experience în cadrul HUBS.

Festivalul care transformă de cinci ani Bucureștiul în capitala tehnologiei își anunță Partenerul său Principal, Cognizant Softvision. Festivalul revine în 2021 cu o spectaculoasă ediție online, adaptată condițiilor aparte în care funcționăm și este organizat sub conceptul “BUCUREȘTI. INIMA TEHNOLOGIEI”. Evenimentul va reuni, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin acțiuni de networking, toți pasionații de inovație și tehnologie, specialiștii, liderii mondiali și locali în acest domeniu.

Adaptarea la mediul online a celui mai îndrăgit festival al tehnologiei din România a păstrat structura bine-cunoscută din anii anteriori, dar și posibilitatea de socializare în timp real între toți participanții.

Între 18 și 21 Mai vor avea loc șase BUSINESS SUMMITS, conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali. Printre aceștia se numără celebrul JOSH LINKNER, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și speakeri americani, autor de succes și, așa cum el însuși se prezintă, un adevărat creator de probleme; MARC ABRAHAM, Head of Product – Engagement ASOS; EOIN WOODS, CTO Endava; AJIT SIVADASAN, Global Head Online Sales LENOVO; KATIE OSBERG, Global Retail Partnerships Lead, Business Communications GOOGLE.

Ținând cont de dinamica specifică domeniului IT, accelerată de creșterea ritmului digitalizarii din ultimul an, una dintre noutățile festivalului tehnologiei este lansarea Software Architecture Summit, conferință adresată programatorilor și arhitecților software seniori. Evenimentul vine în completarea Java Summit unde specialiștii IT și inginerii software care ocupă un loc important în audiența evenimentului, vor afla de la experți internaționali ultimele trenduri în folosirea limbajelor de programare.

Pe lângă cele șase summit-uri de business, în perioada 21 și 23 Mai va putea fi vizitat gratuit cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton, dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu. TECH EXPO.

„Perioada pandemiei a întărit mesajul pe care îl promovăm de cinci ani încoace: tehnologia sprijină și dezvoltă mediul de afaceri, apropie oamenii și este inima comunicării. Suntem foarte încântați că anul acesta pornim la drum împreună cu un lider foarte important din domeniul tehnologiei, Cognizant Softvision, ce susține cu încredere și sprijină ca prin Bucharest Tech Week să punem din nou Bucureștiul pe harta internațională a capitalelor tehnologiei!”, a declarat Alexandru Măxineanu, Division Manager, Concept Tech Events.

În cadrul evenimentului, Cognizant Softvision va prezenta conceptul său HUBS, o nouă experiență de lucru ce permite recrutarea la nivel național a celor mai talentați specialiști IT. Modelul HUBS, alături de mesajul “The Place To Be, Now & Beyond”, se bazează pe ideea de flexibilitate, mobilitate și încredere și permite angajaților actuali, dar și viitorilor angajați ai companiei, să aleagă locul de unde vor să lucreze: de acasă, de la distanță de casă, din unul din cele cinci HUB-uri Cognizant Softvision din țară (București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare), sau de oriunde se simt cel mai confortabil.

Cognizant Softvision va prezenta, de asemenea, în cadrul Bucharest Tech Week, și Game of Pods, platforma sa de hipercreștere, inspirată din Gaming, un sistem propriu de promovare a excelenței în cadrul echipelor, ce are ca obiective principale optimizarea proceselor de lucru și dezvoltarea talentelor.

„Principiile Cognizant Softvision pun foarte mult accentul pe talentul oamenilor noștri, puterea pe care o conferă lucrul eficient în echipă, pe evolutia continuă si pe energia extraordinară generată de spiritul comunităților noastre tehnice” declară Mihai Constandis, Country Manager Cognizant Softvision România, “Participarea la acest eveniment ne va permite să sprijinim comunitățile locale și globale pe care le iubim atât de mult, să vorbim despre tehnologie si evoluție și să ne afirmăm susținerea unui viitor în care experiențele noastre vor fi mereu însoțite de soluții digitale”

Totodată, în cadrul Bucharest Tech Week, Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision va susține o prezentare.

Cognizant Softvision este poziționat ca unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de produse software personalizate, care creează o experiență digitală diferită, prin care stimulează și implică consumatorii și au impact direct în dezvoltarea afacerii„, a spus Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision. „Bucharest Tech Week oferă companiei noastre o platformă optimă pentru a demonstra angajamentul puternic pe care ni l-am asumat față de piața din România, promovând în același timp importanța unui business din domeniul tehnologiei către un public divers și relevant.”

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Events. 

Partenerii Bucharest Tech Week sunt:

Main Partner: Cognizant Softvision

Business Summits Inspired by certSIGN

Innovation Summit Partner: IQOS

HR Masters Partner: Undelucram.ro

Future Retail Summit: RBC – Romanian Business Consult

JAVA Summit Partner: EPAM Systems

Software Architecture Partner: Luxoft

Innovation Networking Partner: Salesforce

Retail Innovation Networking Partner: Mastercard

HR Networking Partner: Wizrom Software

Software Architecture Networking Partner: Superbet

Business Innovators:  Cegeka, Adobe, Thales, eMAG, Wolf Theiss, Finastra, TotalSoft, SPARK,  Codecool, SoftOne, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania, Happy Recruiter

Technology Connectors: E.ON Romania, MOON, ENGIE România

Delivery Partner: foodpanda

Vitamin Water Partner: Brainia

Parteneri media: ROCK FM, Cațavencii, CARIERE, HR Manager, PRwave.ro, wall-street.ro, start-up.ro, thetrends.ro, retail-fmcg.ro, Pheonix Media, COCOR Media Channel, Blitz TV.  

Pentru informații suplimentare despre Cognizant Softvision: 

Cognizant Softvision website: www.cognizantsoftvision.com

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

www.techweek.ro

https://www.instagram.com/techweekro/

https://www.linkedin.com/company/techweekro

https://www.facebook.com/TechWeekRO

https://www.facebook.com/events/875644959925120

https://www.facebook.com/events/436521974132874/

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

GOOD-FOOD.ro este un serviciu creat de UNIVERSUM și Lagoo Snagov. Este o variantă safe și sănătoasă de a comanda mâncare, bazată pe ingrediente proaspete și preparate gustoase, cu un cost avantajos și livrare gratuită.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă distanțarea socială.

 

Pentru informații suplimentare contactați [email protected], 0722233114.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here