CocoRico “Gustă viitorul” la Anuga 2017

0
1152

cocorico-la-targul-anuga

București, 13 octombrie 2017. CocoRico, brandul 100% românesc al Grupului Aaylex, a participat la târgul Anuga din Koln, cel mai mare și cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.

Târgul Anuga, desfășurat anul acesta sub genericul ”Gustă viitorul”, a găzduit 7.200 de companii din 108 de țări, expunând produse şi preparate din carne, produse de morărit, panificaţie şi patiserie, produse lactate, dulciuri, conserve legume/ fructe și altele. Brandul CocoRico a fost prezent în cadrul standului României, desfășurat pe o suprafaţă de 1.000 mp.

 

Bogdan Grama, Directorul General al Grupului Aaylex, a declarat: “În calitate de cel mai mare exportator de carne de pasăre din România, suntem onoraţi să fim ambasadorii brandului CocoRico și ai cărnii de pasăre de calitate, produse în România. Carnea de pui CocoRico se bucură de o recunoaștere și apreciere a calității remarcabile din partea tuturor partenerilor. Participarea la târg ne oferă, la fiecare ediție, posibilitatea de a consolida relațiile comerciale la nivel european și de a perfecta noi contracte, în diferite țări. Totodată, avem ocazia de a primi feedback direct din partea mai multor clienți, specialiști în domeniul cărnii, care ne declară că, în opinia lor, produsele CocoRico sunt superioare calitativ produselor provenite din multe alte surse. Suntem siguri că, oferind constant consumatorilor noștri produse sigure, sănătoase, ei vor reveni să aleagă aceleași produse care le-au plăcut și în care au încredere.”

 

Carnea de pui CocoRico, de cea mai bună calitate, este apreciată de consumatorii din toată lumea:

 

  1. Pentru că acordăm o grijă specială siguranței. Carnea de pui CocoRico este produsă într-un sistem integrat, astfel încât întregul lanț alimentar poate fi controlat cu strictețe, începând de la hrana puilor, continuând cu modalitatea de creștere și condițiile de tranșare, ambalare, transport, care respectă cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară. Cartea noastră de vizită: multiplele certificări recunoscute la nivel mondial pentru sistemul de management integrat calitate – siguranța alimentului,: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 22000:2005, IFS, BRC, BSCI, Halal, precum și certificarea specială a sistemului integrat, sub marca SGS.

 

  1. Pentru că apa, hrana, grija și modalitatea de creștere a puilor influențează semnificativ și constant gustul, textura și calitatea cărnii de pui. Puii CocoRico sunt hrăniți 100% cu ingrediente vegetale, minerale și vitamine. Hrana se produce în propria fabrică modernă de hrană pentru pui, pe baza rețetelor concepute special de nutriționiștii Aaylex, pentru fiecare etapă de creștere a puilor. În tot procesul de creștere și abatorizare, utilizăm doar apă pură, de cea mai bună calitate.

 

  1. Pentru că sistemul de refrigerare cu aer rece, alături de materialele speciale de ambalare pentru caserolele cu atmosferă protejată, oferă produselor CocoRico o durată de valabilitate de până la 12 -14 zile, timp în care carnea își păstrează aceleași proprietăți nutritive și gustul deosebit.

 

Secretul nostru pentru obținerea cărnii de pui CocoRico, hrănitoare și de calitate constantă: îmbinăm cu succes tradiția și inovația, experiența și tehnologia de ultimă generație, alături de munca a peste 2.000 de români.  CocoRico este astfel carnea de pui aleasă de milioane de consumatori din România și peste 10 țări din Europa.

Să alegi CocoRico înseamnă să alegi responsabil pentru sănătatea familiei tale și să adaugi calitate vieții!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here