Co-autorul Agile Manifesto, Arie van Bennekum, revine in Bucuresti pentru cursul Kanban Primer dedicat eficientizarii proiectelor IT

0
783

Arie van Bennekum, co-autorul Agile Manifesto si unul dintre cei mai experimentati traineri in metodele de lucru Agile, revine in Romania pentru cursul Kanban Primer, organizat de Cegeka Romania pe 12 mai 2015.

Arie van Bennekum va prezenta principiile sistemului Kanban aplicat in managementul de proiect pentru dezvoltarea software, un concept revolutionar care promoveaza valori ca transparenta , echilibrul, orientarea catre client, colaborarea si leadership-ul.

Cursul este dedicat in principal project managerilor din departamentele de dezvoltare IT, specialistilor SCRUM, responsabililor de operatiuni IT, analistilor de business dar si celor care doresc sa-si eficentizeze modul de lucru. Sistemul Kanban are multe avantaje de care echipele de dezvoltare IT pot beneficia, printre care:

concentrare pe livrare continua;
maximizarea productivitatii intregii echipe prin reducerea timpului de lucru;
cresterea eficientei echipei;
reducerea erorilor asupra prelucrarii si timpul de asteptare;
concentrare mai buna.

Arie van Bennekum are o experienta extinsa ca speaker datorata nenumaratelor evenimente sustinute in rolul de consultant, director al Agile Consortium International si lector in cadrul Universitatii Rotterdam pentru Stiinte Aplicate, unde este lector din anul 1994. in prezent, activitatea lui Arie se concentreaza in jurul Agile Project Management si tehnicilor de imbunatatire a colaborarii dintre echipa de dezvoltare si client.

Datorita caracterului interactiv al evenimentului, numarul de locuri disponibile este limitat. Participantii vor primi o diploma de certificare Kanban. inscrierile se fac pe pagina dedicata evenimentului. Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati reprezentantii Cegeka Romania la adresele de e-mail [email protected] si [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here