CNADNR, amendata de Politia Rutiera Prahova pentru gropile din carosabil

0
594
gropi

gropiCompania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a fost amendata de Politia Rutiera din Prahova pe motiv ca pe drumul national 1 B, care face legatura intre Ploiesti si Buzau, pe un tronson de 15 kilometri, sunt gropi care pun in pericol siguranta traficului rutier.

 

Purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, joi, ca politistii de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Nationale si Europene au amendat CNADNR din cauza ca pe DN 1 B – E 577, intre kilometrul 11+500 de metri si kilometrul 26, in localitatile prahovene Bucov, Valea Calugareasca si Albesti Paleologu exista gropi care pun in pericol siguranta circulatiei rutiere.

Brezeanu a precizat ca valoarea amenzii aplicate CNADNR, care este responsabila pentru intretinerea acestui drum, este de 630 de lei.

Seful Sectiei Drumuri Nationale Prahova, Valerian Manta, a declarat pentru MEDIAFAX ca nu a fost anuntat in legatura cu amenda primita.

Manta a precizat ca, incepand de joi, echipele CNADNR lucreaza la reabilitarea tronsonului de drum cu gropi al DN 1 B. (Mediafax)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here