CMS consiliază BERD cu privire la finanțarea Premier Energy, în valoare de 30 de milioane de euro

0
885

Firma internațională de avocatură CMS a consiliat Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) cu privire la un împrumut de capital circulant de până la 30 de milioane de euro acordat Premier Energy SRL, al treilea jucător ca mărime pe piața de distribuție a gazelor naturale din România. Fondurile vor fi utilizate pentru a acoperi operațiunile de tranzacționare cu gaze ale companiei.

Premier Energy SRL este deținută de holdingul energetic Premier Energy PLC, controlat de fondul de investiții ceh Emma Capital.

Unul dintre investitorii majori în România, BERD se concentrează pe finanțarea infrastructurii, creșterea productivității sectorului privat și consolidarea sectorului financiar. Până în prezent, BERD a investit peste 10 miliarde de euro în economia românească prin intermediul a aproape 500 de proiecte.

CMS a asistat BERD cu privire la toate aspectele finanțării, inclusiv în cadrul proceselor de due-diligence, structurarea și negocierea documentelor, încheiere și alte aspecte ulterioare ale tranzacției.

Echipa CMS care a asistat BERD i-a inclus pe Rafal Zakrzewski, Ana Radnev, Tudor Naftica and Evgeniy Vazhynskiy (Bănci & Finanțe) și Varinia Radu, Ramona Dulamea, Raluca Diaconeasa și Madalina Constantinescu (Energie).

Având peste 600 de avocați în 17 birouri din Europa Centrală și de Est, precum și posibilitatea de a oferi consultanță pe drept englez, CMS este perfect poziționată pentru a asista clienți în România, atât în ​​chestiuni juridice cu specific local, cât și multi-jurisdicționale.

 

***

Despre CMS
Înfiinţată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu 78 de birouri în 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați,  CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni&Achiziții, Energie& Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Ocrotirea Sănătății, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență &Comerț, Dispute Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law

 

Birouri CMS și Birouri asociate:
Aberdeen, Abu Dhabi, Alger, Amsterdam, Anvers, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogotá, Bratislava, Bristol, Brussels, București, Budapesta, Casablanca, Köln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxemburg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milan, Mombasa, Monaco, Munchen, Muscat, Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Rome, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here