Clientii Vodafone Romania pot castiga vacante in Dubai, la Burj Al Arab Jumeirah

0
1177
  • Vodafone si Huawei au lansat „Zoom in Dubai”, o campanie care ofera clientilor sansa de a castiga vacante in Dubai

 

Bucuresti, 16 august 2018 – Vodafone si Huawei au lansat „Zoom in Dubai”, o campanie care ofera clientilor sansa de a castiga vacante in Dubai. Pana pe 17 octombrie 2018, toti clientii persoane fizice care achizitioneaza un Huawei P20 Pro din orice canal de vanzare al Vodafone Romania pot participa la tragerea la sorti pentru o experienta unica de 5 stele in Dubai, la Burj Al Arab Jumeirah.

Premiile  campaniei sunt trei excursii in Dubai, in regim de cazare de 5 stele, patru nopti, pentru doua persoane, majordom personal, acces la piscinele si plajele private ale hotelului Burj Al Arab Jumeirah, precum si acces la Wild Wadi Waterpark pe toata durata excursiei. De asemenea, premiile includ si bilete de avion care pot fi utilizate in orice aeroport international din Romania.

Pentru a participa la campanie, clientii Vodafone trebuie sa achizitioneze un Huawei P20 Pro din magazinele Vodafone Romania, din cele ale partenerilorsauonlinesisaaccesezewww.p20produbai.comunde trebuie sa raspunda la cateva intrebari referitoare la smartphone. Mai multe detalii sunt disponibile in regulamentul concursului. Huawei P20 Pro este disponibil la pretul de 119 de euro impreuna cu abonamentul Super Red 39 si 839,13 de euro fara abonament.

Huawei P20 Pro integreaza sistemul de trei camere, realizat in parteneriat cu Leica, cu cel mai mare numar cumulat de pixeli integrat intr-un smartphone. Ansamblul sistemului de camere foto este alcatuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20MP si un senzor de 8MP cu lentile telephoto. De asemenea, flagship-ul integreaza functia „Scene&Object Recognition”, bazata pe inteligenta artificiala, ce are capacitatea de a identifica 19 scenarii si obiecte. Telefonul are focus predictiv 4D, care are capacitatea de anticipa obiectele aflate in miscare, focalizand cu o eficienta extraordinara.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here