Clientii BCR pot achita, prin internet sau de pe mobil, impozitele si taxele locale

0
1030

tastatura-calculatorClientii BCR pot achita impozitul pe case, terenuri si masini, fara a se deplasa la sediile DGITL si fara a se inregistra inainte pe site-urile administratiilor publice
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai posibilitatea achitarii gratuite a impozitelor pe case, terenuri si masini, prin internet si telefon, utilizand – Click si Alo 24 Banking BCR.
„Ne asteptam ca si in acest an sa continue trendul crescator pe care l-am inregistrat anul trecut – o crestere de 20% a numarului tranzactiilor pe aceasta zona. Plata impozitelor se poate efectua fara a necesita preinregistrarea pe siteurile administratiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea sabloanelor predefinite de BCR. Am oferit clientilor nostri multiple modalitati de tranzactionare la distanta si am facilitat accesul acestora la produsele bancare detinute: acces mai facil la serviciile de internet si phone banking dar si noi servicii de tip mobile banking“, a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail, BCR.

Clientii trebuie sa cunoasca si sa completeze cateva campuri specifice sablonului predefinit de plata:
1.Cod cont bugetar – reprezinta codul de impozit aferent obligatiei de plata achitata. Lista codurilor de impozit este disponibila pe site-ul Ministerului de Finante. Codul se completeaza fara punctele despartitoare.
2.Nume beneficiar final – se va completa numele institutiei sau bugetul catre care se face plata.
3.CUI beneficiar final – se va completa Cod Unic de Inregistrare al institutiei catre care se face plata
4.CNP Contribuabil – se va completa CNP – ul persoanei pentru care se face plata.  Prin intermediul Click si Alo 24 Banking BCR se pot plati impozite si taxe si pentru alte persoane.
Clientii BCR au la dispozitie, pe site-ul bancii sau direct in aplicatia Click 24 Banking BCR, exemple de completare si toate link-urile utile catre tipuri de taxe, impozite si contributii, coduri de impozit (de pe site-ul Ministerului de Finante Publice). Acestia beneficiaza de suport tehnic 24/7, consilierii BCR Asistenta fiind la dispozitia lor pentru a le oferi detaliile necesare completarii ordinelor de plata. Prin Alo 24 Banking BCR, clientii comunica la telefon detaliile platilor si beneficiaza de efectuarea tranzactiilor de catre consilierii Contact Center, gratuit 24/7, la 0800.801.BCR (0800.801.227).

Prin intermediul Click si Alo 24 Banking BCR, clientii BCR mai pot achita o gama larga de impozite si taxe precum: impozitul pe venituri din concesiuni si inchirieri, din activitati independente, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala, taxe consulare, taxe pentru eliberari de permise si certificate, amenzi si alte sanctiuni, asigurari sociale pentru venituri din prestari de servicii, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here