Clasa X Edition – ofertă specială pentru pick-up-ul premium Mercedes-Benz

0
1392

 

  • Clasa X Edition este disponibilă în două pachete de dotări speciale – Progressive Edition la prețul de 32.200 Euro (fără TVA) și Power Edition la prețul de 37.150 Euro (fără TVA);
  • Oferta specială Clasa X Edition este valabilă până la finalul lunii septembrie 2019.

Divizia Vans a Mercedes-Benz România a pregătit o ofertă specială pentru pick-up-ul Clasa X: Clasa X Edition. Oferta este disponibilă până la sfârșitul lunii septembrie și include două versiuni: Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition, care vin cu o gamă largă de dotări excepționale.

„După doi ani de la lansare, Clasa X râmâne unic în segment, consolidându-și poziția de autovehicul premium, multifuncțional, ce poate fi utilizat atât în mediul urban, cât și în off-road, potrivit pentru mai multe tipologii de clienți, de la familii, la persoane active, la antreprenori. Prin oferta specială Clasa X Edition, disponibilă în două versiuni de echipare, încurajăm publicul să descopere un autovehicul ce îndeplineşte perfect cerinţele impuse de stilul de viaţă modern”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans în cadrul Mercedes-Benz România.

Pachetele de dotări speciale pentru Clasa X Progressive Edition și Clasa X Power Edition includ vopsea metalizată, diferențial blocabil, sistem de navigație, cameră pentru mers înapoi, scaune încălzite, cutie de viteze automată cu 7 rapoarte (pentru mers înainte) și pachetul „Style” (bare plafon, sistem de iluminat LED Performance, lămpi spate cu tehnologie LED și geamuri spate fumurii). Pe lângă acestea, pachetul Power Edition include și alte dotări suplimentare, care pot fi descoperite în toate centrele autorizate de vânzări Mercedes-Benz.

Modelele Progressive și Power au un sistem de propulsie diesel common-rail ce dezvoltă un cuplu mare și cilindree de 2,3 litri, disponibile în varianta biturbo X 250 d, cu nu mai puțin de 140 kW / 190 CP.

Oferta specială pentru Clasa X Edition, disponibilă până la finalul lunii septembrie

Clasa X Progressive Edition este disponibil la prețul de 32.200 Euro (fără TVA), iar Clasa X Power Edition la prețul de 37.150 Euro (fără TVA). Ofertele pentru cele două modele sunt disponibile în România până la sfârșitul lunii septembrie 2019, în toate centrele autorizate de vânzări Mercedes-Benz.

 

Clasa X Progressive Edition este dedicat persoanelor aflate în căutarea unui pick-up robust, cu un plus de stil și cu mai multe funcții de confort – o carte de vizită pentru afacerea lor și, simultan, un autovehicul confortabil și deopotrivă prestigios.

 

Clasa X Power Edition este modelul de vârf ca design și echipare. Destinat clienților pentru care stilul, performanța și confortul sunt primordiale, Clasa X Power Edition este un autovehicul potrivit pentru mediul urban, dar și pentru activități sportive sau de timp liber. Pick-up-ul este perfect adaptat condițiilor impuse de stilul de viață urban al unei familii moderne, având numeroase opțiuni inteligente de conectivitate, sisteme de asistență în timp real și o gamă extinsă de accesorii și echipamente de siguranță.

 

Mercedes-Benz Clasa X. Caracter robust și dinamic

 

Clasa X reinventează pick-up-ul tradițional, îmbinând trăsăturile clasice și robustețea unui pick-up de dimensiuni medii cu atributele tipice                   Mercedes-Benz, de la dinamism, confort și siguranță, până la design, conectivitate și opțiuni extinse de personalizare. Clasa X este unic prin gama extinsă de utilizări și aplicații, putând fi folosit ca pick-up tradițional, pentru transporturi pe cele mai dificile condiții de drum, fiind totodată perfect adecvat unui stil de viață urban, de familie.

 

Datorită construcției robuste, Clasa X dispune de o structură solidă pentru siguranță exemplară. Cu atât mai bine atunci când există numeroase caracteristici de siguranță: diferitele sisteme de reglare a dinamicii de deplasare și de frânare pot ajuta la identificarea situațiilor critice de rulare și, eventual, la evitarea acestora. În plus, sistemele de asistență pot ajuta șoferul în situații dificile.

 

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz Clasa X Edition și Mercedes-Benz Vans România sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro/clasaxedition și www.media.mercedes-benz.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here