Cladiri de birouri care se vand impreuna cu contracte de inchiriere

0
1049
Birouri de vanzare in Bucuresti

Tredul vanzarilor de cladiri de birori cu tot cu contract de inchiriere semnat pe urmatorii ani instaurat in 2013, continua si in 2014 in Bucuresti. Potrivit datelor furnizate de agentia imobiliara Regatta, investitorii sunt tot mai interesati de cladirile de birouri cu contracte de inchiriere semnate deja pe un termen mediu si lung, pentru un anumit nivel al chiriilor. In functie de zone, agentia imobiliara Regatta ne prezinta cladirile de birouri care se vand impreuna cu contracte de inchiriere.

 

Cladirile de birouri scoase la vanzare in zona ultracentrala

Zona ultracentrala, intre Universitate si Piata Unirii este pusa la vanzare o cladire de birouri cu o suprafata de 1028mp dispusi pe demisol, parter, doua etaje si mansarda. Beneficiind de o curte de 200mp, cladirea de birouri are corespondente 10 locuri. Cladirea este dotata cu central termica proprie, aer conditional, birourile fiind mochetata iar oficiile si grupurile sanitare avand placaje cu gresie si faianta. Spatiile de birouri sunt disponibile spre vanzare pentru suma de 2 500 000 Euro fara TVA.

Cladiri birouri de vanzare in zona Unirii

Conectat spre centrul financiar si cultural al Capitalei, o cladire de birouri de 914mp poate fi achizitionata pentru pretul de 1000E/mp. Incluzand o suprafata de subsol, un parter utilizabil ca spatiu comercial si 5 etaje, ultimul avand corespondenta o terasa de 30mp, imobilul nu este finisat la interior.

Birourile din zona Dorobanti

Calea Dorobantilor se impune drept o pozitionare deosebit de favorabila pentru legaturile cu zona ultracentrala si cu principali poli business. O cladire de birouri in aceasta zona se afla la vanzare pentru pretul de 1 250 000 Euro fara TVA. Cladirea de birouri cuprinde o suprafata utila de 651.41mp dispusa pe parter si 4 etaje, ultimele doua incluzand unul si respective doua balcoane. Birourile au corespondente 6 locuri de parcare subterane.

Birouri din zona Floreasca

Zona Floreasca este deosebit de favorabila contactelor de afaceri gratie accesului facil spre centrele mediului business si spre cele mai cautate zone rezidentiale. O cladire de birouri cu o suprafata de 1068, 32 mp ce cuprinde demisol, parter, 4 etaje si o terasa de 135,52 mp este pusa la vanzare pentru pretul de 2 000 000 Euro fara TVA.

Birourile din Aviatiei

Beneficiind de acces atat spre centru, cat sis pre DN1, Baneasa sau Aeroportul Otopeni, o cladire de birouri de 2200mp cu un teren de 2085 mp poate fi achizitionata pentru pretul de 2 400 000E fara TVA. Compartimentata pe 4 niveluri, parter si 3 etaje, cladirea include un showroom si birouri, beneficiind de amenajare moderna si fiind dotata cu incalzire/racire ventiloconvectoare, retea voce/date si tavane suspendate cu spoturi incorporate. Cladirea este disponibila sis pre inchiriere pentru pretul de 11Euro fara TVA.

 

Acestea si multe alte birouri de vanzare in Bucuresti le puteti gasi pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, fie ca doriti sa cumparati cladiri de birouri, sau o vila amenajata corespunzator, daca aceste cladiri de birouri au contracte de inchiriere avantajoase, va fi cu siguranta o afacere pe cinste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here