Citadela Residence, singurul proiect imobiliar romanesc prezent la cel mai mare targ imobiliar european

0
880

Ansamblul rezidential Citadela Residence din Cluj-Napoca este unul dintre cele 2 mari proiecte romanesti selectate sa participe la cel mai important eveniment international al anului in domeniul imobiliarelor:  Le Marché International des Professionnels de L’immobilier (MIPIM). Manifestarea, aflata la cea de a 26-a editie va avea loc in perioada 10-13 martie 2015, in Franta la Palatul Festivalurilor de la Cannes.

Inconjurat de padurea Faget, ansamblul se intinde pe o suprafata de aproximativ 6 hectare in partea sud-vestica a orasului Cluj-Napoca si este format din 10 blocuri de inaltime mica (parter si doua etaje), a cate 12 apartamente fiecare. “Citadela Residence este un cartier in care am incercat sa cream spatiul perfect pentru familiile care isi doresc liniste, aer curat si un mediu sanatos si sigur pentru cresterea copiilor. Ansamblul este ridicat in stilul arhitectural nordic, este perimetral inchis si securizat, sunt amenajate alei circulabile si spatii de joaca pentru cei mici. Atit proiectarea, cat si implementarea proiectului Citadela Residence au facut ca ansamblul nostru sa fie ales sa fie promovat in cadrul MPIM 2015 si cu mandrie vom povesti lumii intregi despre el in cadrul evenimentului din Franta“ declara Catalin Sima, CEO-ul ansamblului rezidential clujean.

Ansamblul clujean Citadela este un proiect aparte dezvoltat de grupul de companii Alber Holding, concern care in ultimii doi ani a fost singurul reprezentat al Romaniei la targul de la Cannes. Acesta detine in portofoliul sau inca 11 divizii care acopera toate segmentele domeniului imobiliar: constructii rezidentiale (apartamente, cartiere de blocuri, case si vile), comerciale (birouri, depozite, centre comerciale), industriale si de logistica (depozite, terenuri). “Suntem onorati sa reprezentam din nou tara noastra la un eveniment de o asemenea amploare, unde se reunesc cei mai influenti jucatori de pe piata imobiliara internationala: dezvoltatori, investitori, arhitecti, brokeri de investitii, autoritati publice. Prin participarea noastra la MIPIM, dincolo de oportunitatea de promovare a proiectului Citadela Residence, avem o ocazie unica de a deschide portile spre piata imobiliara romaneasca, de a avea acces la surse de capital din intreaga lume si de a ne pune la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de lucru in domeniul Real Estate pentru a putea oferi in final clientilor nostri constructii moderne, sigure, confortabile si avantajoase” adauga Alexandru Bercea, Presedinte Alber Holding.

Initiat in anul 2012, proiectul Citadela Residence cuprinde, pe langa ansamblul de 120 de apartamente, si un modul ce vizeaza construirea a 150 de case tip covor, insiruite, duplex si triplex. Grupul romanesc de societati de care acesta apartine, Alber Holding, activeaza de peste 10 de ani pe piata imobiliara din mai multe orase mari din Romania, precum Oradea, Bucuresti, Arad, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov depasind 3 000 de unitati locative construite si 200.000 mp de hale industriale dezvoltate si vandute in proportie de 80%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here