Cifra de afaceri de 28 milioane EUR pentru Novensys

0
772

Bucuresti, 22 februarie 2012 –Novensys a inregistrat la finalul anului 2011 o cifra de afaceri de 28 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul 2010.

Verticalele ce genereaza in continuare cea mai mare crestere sunt cea de retail, in jur de 30%, urmata indeaproape de cea de servicii profesionale. in acelasi timp, proiecte de dimensiuni mari s-au inregistrat si in industria utilitatilor (gaz, energie electrica, apa).
“Se observa o crestere a cererilor in zona CRM, dar si a solutiilor de optimizare a fluxurilor core-business, partenerii nostri devenind constienti ca solutiile IT ii pot ajuta sa optimizeze costurile in conditiile pastrarii sau imbunatatirii serviciilor oferite clientilor. Pentru  2012 ne propunem sa ramanem integratorul nr 1 in retail, la fel ca in ultimii 2 ani, si in acelasi timp sa investim puternic in dezvoltarea unor solutii pentru logistica, transport si distributie” a Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.
Portofoliul Novensys se va imbogati si cu alte  solutii  inovative pentru industrii ca retailul si serviciile profesionale, solutii care completeaza functionalitati de business utile clientilor catre orice fel de dispozitive mobile: terminale mobile industriale, smartphones. “De asemenea, prin preluarea echipei Microsoft NAV a companiei Ager Solutions, competentele reunite ale celor 2 echipe vor consolida pozitia de lider Novensys in piata de solutii de business din Romania,  pozitie care a fost detinuta de companie in ultimii 7 ani.” a mai declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board.
De-a lungul anului trecut, competentele specialistilor Novensys au fost recunoscute la nivel mondial, compania castigand premii importante, printre care amintim: Premiul pentru implementarea cu success a proiectului rovigneta din partea Oracle, premiul pentru “Cea mai mare comanda”, primit de la Psion, obtinerea statutului de membru „Microsoft President’s Club” pe plan mondial, cea mai mare distinctie ce poate fi acordata unui partener Microsoft. O serie de proiecte importante au fost implementate sau sunt in curs de implementare la Synevo, Maguay, Provision, Dedeman s.a.
Stire filmata: http://www.youtube.com/watch?v=4xxtO4CD0c0&feature=youtu.be

Cristina Dima, Corporate PR Manager

Despre Novensys – Novensys este specialistul care integreaza propriile aplicatii cu cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Cu o experienta de 15 ani in domeniu, Novensys este Gold Partner Oracle, Gold Partner Microsoft, IBM Advanced Business Partner, Platinum Partner PSION, Business Partner pentru furnizorii Motorola, Zebra, Datalogic, Printronix si membru al Microsoft Dynamics President’s Club 2011. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here