Cifra de afaceri a furnizorului de solutii VoiP Teonora au crescut cu 20% in 2012

0
923

Modulo Consulting anunta cresteri peste estimarile de la inceputul lui 2012 ale cifrei de afaceri, ale vanzarilor de servicii si ale sumelor alocate proiectelor de noii clienti inregistrate de Tenora, divizia VoIP a companiei.

Furnizorul de servicii profesionale IT Modulo Consulting a anuntat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri a Tenora in 2012. Pentru 2013, reprezentantii firmei preconizeaza un plus de minim 15% al afacerilor acestei divizii a companiei ce se ocupa de consultanta, integrare si livrare de solutii VoiP complete. Rezultatele ce au depasit estimarile de la inceputul anului trecut, precum si previziunea anuntata pentru 2013, sunt consecinta introducerii de noi solutii si echipamente VoIP in portofoliul Tenora, acestea sustinand companiile in efortul de a-si scadea costurile pentru serviciile de comunicatie si pentru deplasarile de serviciu, pastrand insa nota personala in discutiile de afaceri.

In 2012, Tenora a inregistrat un plus de 13% la vanzarile de echipamente VoIP, in timp ce vanzarile de consultanta si servicii s-au dublat fata de 2011, rezultand o majorare totala a cifrei de afaceri de 20% pentru aceasta divizie. Numarul de clienti ai Tenora a crescut cu 10% in cursul anului trecut, inregistrandu-se si o crestere a sumelor alocate proiectelor VoIP de catre companiile ce achizitioneaza solutii VoIP.

„Accentul pus pe oferta de servicii si solutii complete, impreuna cu introducerea de noi produse VoIP in a doua jumatate a 2012 – solutia de comunicare integrata pentru IMM-uri Avaya IP Office si solutia de comunicare si colaborare video Aastra BluStar – a generat o crestere ce a depasit estimarile noastre initiale pentru Tenora. Desi la nivel global se inregistreaza o crestere a calatoriilor de afaceri, accesul la o piata globala, nevoia de eficienta in alocarea bugetelor si de a coordona echipe din reprezenante si birouri diferite vor genera in continuare o cerere mare de solutii de comunicare –  o alternativa  pentru intalnirile fata in fata, fara a duce insa la pierderea notei personale a interactiunilor. Mai mult, companiile cauta solutii VoIP complete si prefera furnizorii cu experienta, care sa le ofere servicii profesionale si produse de calitate. De aceea, estimam o majorare a vanzarilor diviziei VoIP si in acest an, in special pe segmentele consultanta, servicii si solutii de videoconferinta”,  a declarat Bogdan Moldovan, Managing Partner la Modulo Consulting.

Ca si in anul anterior, rezultatele totale estimate pentru 2013 vor fi sustinute de o crestere mai puternica a vanzarilor de servicii VoIP fata de cele de hardware. De asemenea, Tenora va avea o pondere mai mare in cifra de afaceri a Modulo Consulting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here